sobota 9. listopadu 2013

Turnaj mistrů-SEMIFINALISTÉ

Ahoj,

už jsme se pomalu přehoupli do semifinálové části Turnaje mistrů sice se dnes bude hrát ještě jeden zápas,ale my už víme,kdo se zítra utká o finále. Semifinálové dvojice jsou,tak nějak podle očekávání až na jednu výjimku,tak začněme.

První semifinálovou dvojicí je Novak Djokovic a Stanislas Wawrinka. Stanislas Wawrinka neměl semifinále vůbec jisté,ale jelikož včera Tomáš Berdych nedokázal dotáhnout dobře rozehraný zápas s Rafaelem Nadalem do konce,tak si semifinále zahraje právě Stan. Postup Novaka Djokovice byl suveréní,ten si poradil se všemi svými soupeři. Tohle semifinále má jasného favorita jejím Novak Djokovic,která sice ještě nepředvádí své nejlepší výkony,ale vše se může změnit. Řekla bych,že postup Stanislase Wawrinky až tak daleko je v celku překvapení a možná to překvapení bude pokračovat v jednu velkou senzaci. :)

Druhá semifinálová dvojice je už o něco vyrovnanější,protože v zápase mezi Rafaelem Nadalem a Rogerem Federerem nebude Rafa až tak velký favorit. Roger si postup vydřel až dnes,kdy ve velmi napínavém zápase porazil Juana Martína del Potra. Jsem opravdu zvědavá s jakou taktikou Roger půjde do zápasu,protože letošní zápasy s Rafou nebyly zrovna kdoví jaké. Naopak Rafael Nadal předvádí velmi dobré výkony na tomto turnaji,ale i on je jen člověk. Zápas to bude určitě hezký a pokud Roger bude hrát o něco lepší tenis než dnes,tak šance na finále určitě žije a nebude zrovna malá.


Naopak po sezoně dnešním dnem mají Rochard Gasquet,David Ferrer,Tomáš Berdych a Juan Martín del Potro. Všichni 4 tenisté nedokázali postoupit do semifinále,ale už to,že se dokázali kvalifikovat na Turnaj mistrů je rozhodně úspěch. Nezbývá než jim popřát ať si užijí volno,jak nejvíc to půjde. :)





Žádné komentáře:

Okomentovat