středa 6. listopadu 2013

Turnaj mistrů-Výsledky

Ahoj,

výsledky jsou tady až dne se toho důvodu,že zápasu skupin se hrají dva dny,takže to dnes budeme mít všechno po kupě.

Pondělí: 

Úplně první zápas Turnaje mistrů se odehrál mezi Tomášem Berdychem a Stanislasem Wawrinkou. Na  tento zápas jsem se hodně těšila,ale byla jsem velmi zklamána. První set byl opravdu nešťastný Tomášovi nic nevycházelo míče neměli přesnou délku a servis taky nebyl dokonalý a tak si první set připsal Stanislas. Druhý set byl nesmírně vyrovnaný Tom předváděl úplně jiný tenis než v prvním setu a mohli jsme vidět tiebreik,kde byl naprosto suverení Tom. To znamenalo,že o vítězi musel rozhodnout třetí set,kde koncovku bohužel lépe zvládl Stanislas. Myslím,že vyhrál právem a jsem zvědavá,jak si povede dál.

Wawrinka-Berdych 6:3 6:7 6:3 

Večerní zápas se uskutečnil mezi Juanem Martínem del Potrem a Richardem Gasquetem. I tady jsme mohli být svědky třísetového,skvělého zápasu. První set nám nabídl mnoho hezkých výměn a bylo vidět,že oba tenisté hrají stejně skvěle a tím pádem muselo dojít na tiebreik,kde byl lepší Richard. Ve druhém setu měl o něco navíc DELPO,který zapojil svůj smrtící forehand a set byl na světe. Třetí set  byla bitva až dokonce vítězně odešel DELPO,ale bylo to pravdu těsné. Richard Gasquet předvedl skvělý výkon a stejně jako u Stana jsem zvědavá,co bude dál.

Del Potro-Gasquet 6:7 6:3 7:5 

Úterý: 

První zápas začal suverení výhrou Rafaela Nadala nad Davidem Ferrerem. Tady snad není ani o čem psát Rafa hrál útočný tenis spolu s přesných servisem a jeho první zápas na turnaji byl jednoduše ohromující.

Nadal-Ferrer 6:3 6:2 

Večerní zápas patřil dvěma skvělým tenistům a to Novaku Djokovicovi a Rogeru Federerovi. Zápas nám nabídl tři sety a bylo se opravdu na co koukat. První set byl plný strhujících výměn a šlo o to,který tenista zvládne lépe koncovku a tím se stal Novak. Druhý set jako by kopíroval ten první s tím,že Roger předváděl lepší výkon a zaslouženě si připsal set. Třetí set už byl jasně pro Novaka Djokovice a ten zvládl první zápas na turnaji.

Djokovic- Federer 6:4 6:7 6:2 


Žádné komentáře:

Okomentovat