sobota 14. září 2013

Davis Cup-2.Hrací den

Ahoj,

z českého pohledu už je rozhodnuto jen čekáme na svého soupeře. Ano, je to tak naši tenisté jsou zase po roce ve finále Davis Capu a to je sakramenský úspěch. :D

ČESKO-ARGENTINA 3:0 

Do debla nastoupili podle očekávání Tomáš Berdych s Radkem Štěpánkem a proti nim se postavili Berlocq a Zeballos. Naše dvojice byla zase favorizovanou a to také dokázala,ale nebyl to lehký boj. První set byl dlouho vyrovnaný,plný krásných výměn u Argentinců byla jasně lepší Zeballos a v našem týmu to bylo akorát Tomáš skvělý ve smečích a servisech a Radek nepostradatelný na síti,a proto si naši připsali první set. Druhý set byl hodně podobný tomu prvnímu a také rozhodl jediný break. Třetí set,no to už bylo takové lážo plážo pro Toma a Radka nic nepřipustili a jasně si došli pro výhru.

Berdych/Štěpánek-Berlocq/Zeballos 6:4 6:4 6:2 


A jsme po roce zase ve finále náš soupeř ještě není znám,jelikož Srbsko-Kanada je stav 1:1. Jasné je,že finále nebudeme hrát doma,ale u soupeře,což je docela škoda,ale myslím,že to klukům moc vadit nebude. Vše je práce Tomáše a Radka přiznejme si je nemít,tak úspěchy nejsou až takové.

HOŠI,DĚKUJEME!!!!!!

Asi není třeba nic dodávat. :D 

Samozřejmě i zítra se odehrají zápasy a nastoupí do nich Jiří Veselý a Lukáš Rosol. 

Hezký večer. 
Lenka

Žádné komentáře:

Okomentovat