neděle 15. září 2013

Davis Cup-3. Hrací den,Srbsko-Kanada

Hezkou neděli,

už máme do Davis cupu my už sice ve finále jsme,ale až před malou chvílí jsme se dozvěděli,kdo nás výzvě ve finále. Taky si ještě připomeneme dnešní zápasy,i když nehráli Radek a Tomáš.

Určitě všude čtete nadšené ohlasy na zápasy a já musím souhlasit. Kapitán Jaroslav Navrátil to vystihl nejlépe ,,Byla by to bomba znovu vyhrát." Třetí finále v 5 letech je opravdu úspěch a určitě to není poslední finále.

ČESKO-ARGENTINA 3:2 

Sice už bylo o všem rozhodnuto,ale zápasy se museli hrát je to z toho důvodu,že lidé mají koupené vstupenky a musí se ty zápasy odehrát a je jedno kdo v zápasech figuruje,samozřejmě ve finále tohle neplatí tam už se za rozhodnutého stavu nehraje. Nicméně dnes nastoupili Lukáš Rosol a Jiří Veselý.

V prvním zápase hrál Lukáš Rosol proti Zballosovi první set byl dlouho vyrovnaný,hlavně Lukášovi šel ten jeho typický servis a to se potvrdilo hlavně v koncovce,kde vyhrál set. Druhý set byl taky hodně vyrovnaný oba hráči předváděli skvělé výkony a proto set dospěl až do tiebreiku,kde měl Lukáš mečboly,ale ty nedokázal proměnit a set prohrál. Třetí set už byl jen o tom,který tenista nakonec vyhraje Lukáš byl sice blízko,ale nedokázal vyhrát a Argentinci si tak připsali první bod.

Rosol-Zeballos 6:4 6:7 4:6 

Ve druhém zápase nastoupil Jiří Veselý proti Leonardu Mayerovi. V setu prvním i druhém byl lepší Argentinec,ale bylo to dané i tím, že Jirka dnes nepředvedl svůj nejlepší výkon viděla jsem ho hrát mnohem lépe,ale jak on po zápase řekl nešlo o výhru,ale jen o to ten zápas odehrát. Určitě nebyla nouze o hezké výměny to určitě ne,nakonec však Argentinci získali druhý bod.

Veselý-Mayer 4:6 4:6


SRBSKO-KANADA 3:2 

Ve včerejším deblu,který byl nesmírně dlouhý vyhrála Kanada a vedla,tak 2:1. Dnes k prvnímu singlu nastoupil nejlepší hráč Srbska a také světa Novak Djokovic,proti kanadské jedničce Milosi Raonicovi. První set nebyl jednoduchý až v tiebreiku ho získal Novak a další dva sety byly jasně pro Novaka.Teď se mi zrovna vybavilo to že,když Srbsko v roce 2010 vyhrálo Davis Cup,tak šel Novak do hola,tak co bude letos? :D

Djokovic-Raonic 7:6 6:2 6:2 

Nejdůležitější zápas tedy odehráli Janko Tipsarevic a Vašek Pospisil,kteří hráli o rozhodující bod. Favorit pro tento zápasy jasný nebyl,jelikož letošní sezona Janka není zrovna přesvědčivá,ale to vše dnes odčinil.
První set dospěl až do tiebrejku,kde byl jasně lepší Janko. Ve druhém setu už to byl lepší výkon pro Janka a určitě mu první set dodal sebevědomí,jelikož druhý set vyhrál poměrně rychle. Třetí set to byla bitva do posledního míčku,avšak nakonec se radovali srbští fanoušci.

Tipsarevic-Pospisil 7:6 6:2 7:6 



Myslím,že finále zatím favorita nemá jsem hodně zvědavá,jaký povrch Srbové zvolí a určitě to bude bitva až do konce.

Kdo podle vás je favoritem finále?  

Přeji vám pokud možno klidný zbytek večera a správný vstup do nového týdne. :) 
Lenka



Žádné komentáře:

Okomentovat