pondělí 11. listopadu 2013

Turnaj mistrů-Finalisté

Ahoj,

už za dvě hodiny nám vypukne úplný vrchol sezony a to finále Turnaje mistrů. Ve finále se utkají oba králové letošní sezony. Skončí Turnaj mistrů a v neděli Davis Cupa a máme po sezoně. Mimochodem nevím, jestli jsme zaznamenali,že kapitán daviscupového týmu Jaroslav Navrátil musel být kvůli plicní embolii hospitalizován v nemocnici. To znamená,že se musel určit náhradník a tím se stal Vladimír Šafařík. Nevím,ale myslím,že nepřítomnost kapitána může stát kluky titul,přeci jenom jsou na něco zvyklí a te´d to bude jiné.

Ve včerejším prvním semifinále se utkal Rafael Nadal s Rogerem Federerem,ten kdo čekal bitvu dvou titánů,tak byl na omylu. Celý zápas bylo vidět,kdo má na kurtu převahu a už ty souboje nejsou,jak bývali. Roger měl sice několik gamů,kde hrál skvělý tenis plný úžasných výměn,ale bohužel to byla vždy jen otázka momentu, a ne zápasu. První set byl na začátku vyrovnaný,až do té doby něž začal Rafa hrát skvěle a získal breik,který si donesl až do konce setu. Druhý set byl opravdu už jen o světové jedničce a Rafa zaslouženě postoupil.

Nadal - Federer 7:5 6:3 

Druhé semifinále bylo ještě o něco jasnější než první Novak Djokovic bez problému poradil se Stanislasem Wawrinkou. Sice hned v úvodu zápasu přišel Novak o podaní,ale potom se vzchopil a začal hrát mnohem lépe. Ani Stan nepředváděl špatný tenis to naopak,což dávalo zápasu pestrost,ale na Novaka prostě neměl. Novak zaslouženě postoupil a Stana to mrzet nemusí za ty výkony,co na turnaji předvedl si zaslouží uznání.

Djokovic-Wawrinka 6:3 6:3 

Finále nemá favorita možná je trochu vetším favoritem Rafa,což jde těžko říci. Já bych titul přála Novakovi,takže se stane opak. :D Uvidíme sama jsem zvědava,jak to dopadne. :)



Žádné komentáře:

Okomentovat