sobota 16. listopadu 2013

Davis Cup-2. Hrací den

Ahoj,

dne se v Bělehradu hrála čtyřhra,která měla hodně napovědět a možná i určit vítěze. Češi dokázali získat další bod a stav finále je...

SRBSKO-ČESKO 1:2 

Za Česko v deblu nastoupili Radek Štěpánek a Tomáš Berdych a za srbský tým Zimonjic a Bozoljac. Novak Djokovic se rozhodl že debl vynechá a nejspíš to byla chyba. První set jasně opanovali naši tenisté,kteří byli skvělý na síti a bylo dost důrazní a dokázala Srbům dvakrát sebrat podání. Bylo vidět,že srbský pár nebyl sehraný dělali školácké chyby a sem tam si ani nerozuměli. Druhý set už byl ze srnského pohledu o něco lepší,ale hned v prvním gamu ztratil Zimonjic podání a to rozhodlo o průběhu druhého setu. Třetí set byl nesmírně vyrovnaný v některých výměnách měli srbští hráči navrch,ale střídali to i se zbytečnými chybami. Tomáš s Radkem hráli stejně po celý zápas a ve třetím setu nesebrali Srbům podání a set tudíž musel dojít do tibreiku. V tiebreiku rozhodovali chyby a v nich měli navrch Srbové a naši tenisté,tak získali cenný 2. bod.

Berdych/Štěpánek-Zimonjic/Bozoljac 6:2 6:4 7:6 

Zítra se začne soubojem jedniček,kde Tomáš může získat rozhodující třetí bod,ale proti Novakovi to bude vabank. Novak nebude chtít prohrát a bude hrát špičkově a Tomáš půjde na kurt s tím,že nemá,co ztratit. S největší pravděpodobností dojde na zápas Štěpánek proti Lajovicovi a to bude zajímavý zápas,že by podobný scénář jako loňské finále?


Žádné komentáře:

Okomentovat