sobota 16. listopadu 2013

Davis Caup-1.Hrací den

Ahoj,

za námi jsou úvodní dvouhry,které dopadly,tak jak měli,takže dnes nás čeká strhující debl. Do deblu nastoupí podle očekávání Radek s Tomášem a  na srbské straně nejspíše Bozoljac a Zimonjic.

SRBSKO-ČESKO 1:1  

V prvním zápase se snažil Radek Štěpánek o senzaci proti Novaku Djokovic,ale to se nekonalo. První set sehrál Radek skvěle dobíhal všechny míče a mohl se spolehnout i na servis.To Novak neměl moc dobrý první set dělal několik chyb a dlouhé výměny vetšinou prohrál. Nakonec však v prvním setu rozhodly chyby Radka. Druhý set už byl jen v ráži světové dvojky Novakovi vycházelo všechno,naopak Radek podal úplně jiný výkon něž v prvním setu,ale to tím,že mu toho Novak moc nedovolil. A třetí set byl vyrovnaný Radek se ještě snažil zabojovat a neustále na Novaka tlačil a nutil ho dělat chyby,což se někdy i podařilo. Bohužel koncovku setu lépe zvládla světová dvojka a podle předpokladů porazila druhého nasazeného. Srbsko,tak získalo 1. bod.

Djokovic-Štěpánek 7:5 6:1 6:4 

Ve druhém zápase hrál Tomáš Berdych proti náhradníkovi Dašanu Lajovici a překvapení nepřipustil. Tomáš hrál se začátku opatrněji,ale potom se rozehrál a nedal moc šancí Lajovičovi,ten sice nehrál po celý zápas špatně,ale na kurtu měl jasnou Tomáš,kterému vycházelo skoro všechno od servisu po údery. Jak se tom nechal slyšet,tak by ze zápasu prý nervozní,protože když hraje proti takovým hráčům,tak můžete i prohrát,nebylo ani vidět,že by byl Tom nervozní,ale opatrnost tam ze začátku byla.

Berdych-Lajovič 6:3 6:4 6:3 

Čtyřhra bude velmi důležitá je jasné,že ten,kdo vyhraje debl má vetší šanci na vítězství,nebo dokonce čtyřhrou vyhraje.



Žádné komentáře:

Okomentovat