čtvrtek 14. listopadu 2013

Davis Cup-LOS

Ahoj,

zítra touto dobou všichni budeme sledovat Davis cup Česko-Srbsko a netvrďte,že nebudete. :D Ještě si živě pamatuji loňské finále a ono už je tady další. Dnes se losovaly zápasy a taky už konečně známe kompletní sestavy obou týmu,tak si je pojďme představit. Jen pro připomenutí hraje se v Bělehradu. :)

Český tým: 

Jedničkou našeho týmu je Tomáš Berdych,který bude usilovat o dva body,ale ten druhý bude nesmírně těžké získat. Toma také uvidíme,jako tradičně i v deblu. Nasazenou dvojkou je Radek Štěpánek,který nemá po operaci zad moc dobré singlové výkony,ale půjde mu hlavně o to získat s Tomášem debl. Po tom jsou Lukáš Rosol a Jan Hájek,kteří nastoupí v případě,že by se něco Radku a Tomáši přihodilo. A nesmí chybět náhradní kapitán Vladimír Šafařík.


Srbský tým: 

Jedničkou a tahounem tohoto týmu je Novak Djokovic,který letos hraje DC jen kvůli výhře a má veliké ambice.Jeho úkolem bude získat dva body a nebude to mít zrovna lehké. Druhým hráčem není nakonec Janko Tipsarevic,ale Dusan Lajovic. Janko ještě nestihl vyléčit zraněnou patu a proto ho nahradí až 117. hráč světa. Pár doplní deblisté Zimonjic a Bozolijac. Jsem moc zvědavá koho srbský kapitán pošle hrát debl tvrdí se,že je velmi pravděpodobné,že se na kurtu v deblu představí i Novak,tak uvidíme.

Srbové sice mají Novaka,ale český tým je pro finále více favorizovaný. Ani já sama favorita nemám nedokáži si moc tipnout,kdo bude v neděli slavit salátovou mísu. V Bělehradu bude velmi pekelná atmosféra a to ještě přidá na napětí a bude to prostě skvělé. Uvidíme po zítřku.

LOS:

Pátek od 16:00:              Štěpánek-Djokovic 
 po nich                          Berdych- Lajovic 

Sobota od 16:00:                Štěpánek-Berdych / Zimonjic-Bozolijac 

Neděle od 14:00:                       Berdych-Djokovic 
za nerozhodnutého stavu             Štěpánek-Lajovic 


Hezký večer a zítra u televize se všichni sejdeme. :D 
Ahoj. :) 

                                                    

Žádné komentáře:

Okomentovat