neděle 17. listopadu 2013

Davis Cup-VÍTĚZOVÉ

Před malou chvílí skončil souboj obou jedniček týmu a tak si zápas shrneme a probereme. Za cca půl hodiny se odehraje páty rozhodující zápas mezi Radkem Štěpánkem a Dušanem Lajovičem.

SRBSKO-ČESKO 2:2 

Zápas mezi světovou dvojkou Novakem Djokovicem a Tomášem Berdychem skončil podle předpokladů,ale Tomáš Novaka pěkně potrápil. Oba tenisté začali zápas skvělými servisy na ně byla radost pohledět a když už se hrála delší výměna,tak to stálo zato. První set vyrovnaný oba tenisté hrály,jak nejlépe mohli,ale přeci jenom Tomáš dělal více chyb a to v závěru setu rozhodlo a po prvním boji si připsal set Novak. Druhý set byla další bitva plná skvělý výměn a oba tenisté se hecovali,jak jen to šlo a my mohli vidět tiebreik,kde bohužel zase rozhodly jen malé chyby na straně Tomáše Berdycha,ale bylo to opravdu jen o štěstí. Třetí set byl spíše už jen formalita,aby se došlo k pátému zápasu. V třetím setu už Tom na Novaka opravdu neměl Novak si to pohlídal a v pohodě si dokráčel pro vyrovnaný a vyhrál,tak 24, zápas v řadě. Tomáš dnes hrál opravdu skvěle,ale chybělo jen to štěstí Novak byl dnes hratelný,ale kousek tomu chyběl.

Djokovic-Berdych 6:4 7:6 6:2 


A teď kdo z koho!!!!! 

SRBSKO-ČESKO 2:3
OBHAJOBA JE NA SVĚTE ČESKÝ TÝM OBHÁJIL TITUL Z LOŇSKÉHO ROKU!!!!! 

Ano je to tak! Radek Štěpánek nedal v zápase Dašu Lajovičovu šanci a jak bych to řekla,no prostě ho rozebral na kousky. Na kurtu bylo jasně vidět,kdo má převahu  a více zkušeností a tak Češi získali třetí rozhodující bod.

Štěpánek-Lajovič 6:3 6:1 6:1  

Obhajoba už není tak oslavná jako když kluci získali první titul,přeci jenom teď ta cesta byla lehčí.Řekněme si na rovinu,kdyby hrál Janko Tipsarevič či Viktor Troicki,tak by to asi skončilo jinak. Určitě je smutné i to,že nemůže být u dalšího triumfu Jaroslav Navrátil,který se stále lečí z plicní embolie. Nezbývá nic jiného než dodat DOBRÁ PRÁCE,KLUCI!  Uvidíme,třeba se dočkáme i hattricku,ale to by byla tedy náhoda. Srbskému týmu nepomohla ani světová dvojka Novak Djokovic na kterém bylo vidět,že bere porážku těžce,ale ani jeden člen srbského týmu nebyl naštvaný na mladíka Lajoviče,nevím nakonec mi ho bylo docela líto,přeci jenom to vše měl na svých bedrech,ale proti výkonu Radka nešlo nic dělat. :)

Radek Štěpánek (zády) porazil Srba Dušana Lajoviče, gratuluje mu spoluhráč Tomáš Berdych.

Zítra si dáme fotky se salátovou mísou. ;)
Hezký zbytek večera.
Lenka



Žádné komentáře:

Okomentovat