neděle 27. října 2013

Turnaj mistryň-FINALISTKY

Ahoj,

je to možný až neuvěřitelné,ale dnes končí ženská tenisová sezona 2013 pokud nepočítáme menší exhibice. Schválně si tak v hlavě zkusme projet,jaká ty sezona opravdu byla a nevím,jak vám,ale mě vychází,že skvělá. :D Ale tohle ještě není článek o sezoně,ale teprve jen o finalistkách Turnaje mistryň.

První semifinále bylo velmi sledované hlavně z českého hlediska,jelikož o finále bojovala Petra Kvitová proti Li Na. Bohužel hned od začátku západu bylo vidět,kdo má na kurtu převahu. Li Na byla ve všech směrech lepší. Petra hodně kazilo délku míčů a byla se nemělo stávat v tak velké míře a ani servis nespolupracovat,jak by si Petra přála. Nicméně Peťa v prvním setu hodně ztrácela,ale potom se začala na soupeřku dotahovat,ale Li Na už nic jiného nepovolila. Druhý set už patřil skvěle hrající Li Na,která na turnaji předvádí velmi dobré výkony a potvrdila roli černého koně.

Li Na-Kvitová 6:4 6:2 

Druhé semifinále nebylo,tak jasné pro Serenu,jak si mnozí mohli myslet. Bylo vidět,že Jelena Jankovic šla do zápasu s tím,že se pokusí vyhrát a ono se jí to málem podařilo. První set byl velmi vyrovnaný obě hráčky hrály skvěle zase Jelena se svojí obranou a údery a Serena s jejím podáním,no co více si přát. Set byl o kom,která tenistka zvládne lépe koncovku a tu lépe zvládla světová jednička. Druhý set,jakoby Serena vypustila a set získala Jelena. O vítězce tudíž musel rozhodnout třetí set ,kde tenistky předváděli podobné výkony,jako v prvním setu. Z vítězství se radovala Serena. Určitě výkony Jeleny Jankovic zaslouží uznaní,protože takto Jelena dlouho nehrála.

Williams-Jankovic 6:4 2:6 6:4

Ve finále bude vetší favoritkou Serena,ale nemyslím si,že jednoznačně vyhraje,protože její soupeřka bude opravdu těžká a z pohledu diváka se bude jednat o velmi zajímavý zápas. 

Která tenista podle vás vyhraje?

Žádné komentáře:

Okomentovat