sobota 26. října 2013

Turnaj mistryň- 4. Hrací den

Ahojky,

konečně volno,co k tomu dodat. Dnes si řekneme,kdo vlastně postoupil do semifinále,které se budou hrát už dnes. Takže ty, co se chystají dívat na výsledky voleb nepotěším,jelikož se tyto dvě události budou navzájem překrývat. Ale to bylo k organizaci dnešního dne v Istanbulu a teď si pojďme představit semifinalistky.

První zápas dne se odehrál mezi Li Na a Victorii Azarenkou,která měla obrovskou smůlu. Victoria si během zápasu poranila záda a nebyla schopna hrát zápas odehrála jen kvůli tomu,že nechtěla aby její letošní sezona skončila takto. Kdyby Vika mohla hrát na 100%,tak bychom viděli úplně jiný zápas. Li Na po zápase prozradila,že bylo pro ni velmi těžké vyhrát,když viděla jak se Vika trápí,ale musela to udělat. Victoria se loučila se sezonou se slzami v očích.

Li Na-Azarenka 6:2 6:1 

První semifinalistkou se tak stala Li Na,která si postup určitě zaslouží a ani ona sama nečekala,že se dostane,tak daleko.

Druhý zápas mezi Petrou Kvitovou a Angelique Kerber byl zápas o všechno,tak která vyhraje postoupí. Zápas byl velmi napínavý plný skvělých momentů. První set byl opravdu hodně vyrovnaný ani jedna hráčka nebyla na kurtu lepší obě hrály. Oběma létal ten skvělý levácký servis a my jsme měli tu čest vidět tiebreik,kde byla o něco lepší Angelique,Peťa měla problémy umístit míče do kurtu. Druhý set jako by se otočil tam byla jasně lepší Petra,která předváděla její nejlepší výkony. A třetí set? Ten si zase připsala naše lvice,ale ten set už nebyl tak jednoduchý jako ten druhý.

Kvitová-Kerber 6:7 6:2 6:4 

Petra se dnes o finále utká s Li Na a jsem velmi zvědavá,jak tento zápas dopadne,řekla bych,že favoritka jasná není.

Poslední zápas se odehrál mezi Jelenou Jankovic a Sarou Errani. Jelena už věděla,že kvůli odstoupení Victorie Azarenky bude hrát semifinále,ale zápas chtěla vyhrát. Naopak svůj poslední zápas chtěla vyhrát Sara Errani a také se tak stalo,takže se neloučila se sezonou bez vyhraného zápasu. V prvním setu se obě hráčky oťukávali a bylo to o tom,která lépe zvládne koncovku setu,no a tu lépe zvládla Sara. Druhý set byl skoro stejný jako první.

Errani-Jankovic 6:4 6:4 

Jelena se v semifinále utká se Serenou Williams a není pochyb o tom,kdo je favoritkou. Jelena by měla jít do zápasu s tím,že nic neztratí a musí zkusit vše pro výhru.

Semifinálové dvojice: 

Petra Kvitová- Li Na : zápas začne +/- ve 14:00 
Serena Williams- Jelena Jankovic : po skončení prvního zápasu



Hezkou sobotu ať už ji strávíte jakkoliv. :) 
Lenka

Žádné komentáře:

Okomentovat