pátek 25. října 2013

Turnaj mistryň-3. Hrací den

Ahoj,

ten kdo sleduje dnešní zápasy na turnaji,tak musí být nadšen,ale bohužel se ještě hraje a my bychom si měli dát z včerejšího dne. Pokud nevíte co právě dělat,tak určitě koukněte na zápas Petry Kvitové proti Angelique Kerber.

První zápas včerejšího dnes se hrál na tři sety a bylo se opravdu na co koukat. Li Na a Jelena Jankovic předvedly skvělý výkon,ale vyhrát mohla jen jedna. První set získala Li Na,která předvedla v setu lepší výkon a zaslouženě ho získala. Ve druhém setu byla naopak lepší Jelena,ta dobíhala neuvěřitelně míčky a když k tomu přidala backhand,tak neměla Li Na moc šancí. Zápas tedy musel pokračovat i třetím setem,kde byla mnohem lepší čínská hráčka a získala,tak druhý bod ve skupině.

Li Na-Jankovic 6:3 2:6 6:3 


Zápas mezi Angelique Kerber a Agnieszkou Radwaňskou byl zápas o udržení hráčka,která prohraje vypadává z turnaje. S Turnajem mistryň se jako první rozloučila překvapivě Agnieszka Radwaňská. V tomto zápase jsem čekala bitvu.,ale on se stal opak naprosto jasný výkon předvedla Angelique,které se nesmírně dařil ten její typický levácký servis a její forehandy měly přesnou délku. Popravdě to že Aga neuhraje na turnaji ani set,to jsem opravdu nečekala a hodně mě to překvapilo.

Kerber-Radwaňská 6:2 6:2

Potom přišel zápas na která jsme všichni čekali Petra Kvitová se střetla se světovou jedničkou Serenou Williams. Zázrak se nekonal a Petra Sereně podlehla,ale potom co Serena předvedla,tak se není čemu divit,protože takový servis to snad ani nejde mít. :D Petra některé gamy hrála opravdu skvěle,ale když vám potom Serena naservíruje najednou čtyři esa,tak to je opravdu hodně deprimující a máte chuť to zabalit. Myslím,že Peťa hrála v rámci možností a výsledek není špatný.

Williams-Kvitová 6:2 6:3 


Žádné komentáře:

Okomentovat