čtvrtek 24. října 2013

Turnaj mistryň-2. Hrací den

Ahoj,

asi vám je jasné čeho se bude dnešní článek týkat. :D Ten,kdo titpuje Turnaje mistryň,tak má pravdu. Musím říct,že včerejší zápasy mě hodně překvapily a myslím,že i vy budete překvapeni.

Včerejší první zápas se odehrál mezi Li Na a Sarou Errani. Sara je sice i po včerejšku ve skupině bez bodu,ale nehraje vůbec špatně jen chybí kousek toho štěstí. Li Na je opak ta předvádí skvělý tenis a pokud bylo takto hrát dál,tak bych ji možná i tipovala na finále. V zápase si sice první set připsala Li Na,ale cesta k tomu nebyla vůbec jednoduchá Sara hrála svůj aktivní tenis plný přesných a razantních údery,které ji vydržely i v druhém setu. Druhý set byl nesmírně vyrovnaný a muselo se jít až do tiebrejku,kde byla nakonec lepší Li Na.

Li Na-Errani 6:3 7:6

Ve druhém zápase se střetla Victoria Azarenka s obávanou Jelenou Jankovic. Tento zápas neměl jasnou favoritku a to se i prokázalo. První set vyhrála Jelena Jankovic,které všechno vycházelo,ale hlavně ten její backhand je prostě skvělý,nejlepší na okruhu. Vika už byla vývojem setu frustrovaná a set prohrála. Druhý set už byl o něco vyrovnanější a plný zajímavých momentů. Koncovku setu lépe zvládla srbská hráčka,která získala první bod na turnaji. Jelena Jankovic nám ještě ukáže,že se s ní musí počítat. ;)

Jankovic-Azarenka 6:3 6:4

Poslední zápas dnes dne patřil světové jedničce Sereně Williams,která porazila Agnieszku Radwaňkou. Tady asi není třeba říkat,kdo byl favoritkou mnozí už Agu potom,co prohrála s Petrou Kvitovou odepisovali,ale ještě brzy na takové závěry. První set jasně ovládla Serena tam ani nebylo o čem diskutovat. Naopak druhý set už byl vyrovnanější a hodně mi to připomínalo set z finále Wimbledonu 2011. Bohužel Agnieszka nezvládla ani druhý zápas na turnaji a semifinále se jí vzdaluje. Když Serena dnes porazí Petru Kvitovou,tak se stane první postupující do semifinále.

Williams-Radwaňská 6:2 6:4


Žádné komentáře:

Okomentovat