středa 23. října 2013

Turnaj mistryň-1. Hrací den

Ahoj,

 už za sebou máme první den vyvrcholení sezony a jako minulý rok i letos se turnaj hraje v Istanbulu. Musím říct,že jsem docela zklamaná tím,že turnaj nevysílají nikde v televizi,jelikož ho vždy vysílal Eurosport,tak jsem s tím počítala i letos a nono nic. Nevím,proč turnaj nezařadili je to určitě škoda. Takže nezbývá nic jiného než live-stream,znáte to. :D

První den nám přinesl výsledky podle očekávání,tak se na poj´dme podívat.

V prvním zápase svedla Victoria Azarenka boj se Sarou Errani. tento zápas sice trval jen dva sety zato,ale Victorie neměla výhru jistou,a dokonce se o ni musela obávat. První set vypadl jasně pro Saru Errani hrála útočný tenis a Vika měla problémy,ale potom jako by se set přehoupl a Victoria dotáhla set do tiebreiku,kde byla úspěšnější. Druhý set si už světová dvojka pohlídala a připsala si svůj první bod na letošním Turnaji mistryň.

Azarenka-Errani 7:6 6:2

Ve druhém zápase chtěla získat první bod Serena Williams,kterou čekala nebezpečná Angelique Kerber. Na začátku prvního setu sice Angelique stíhala tempo Sereny a zápas jevil i tak,že bychom mohli vidět hezké utkaní,ale bohužel koncovku setu lépe zvládla Serena. Druhý set už byl jen světové jedničky. Serena předvedla bezchybný výkon a jestli bude takto hrát dál a víme,že může hrát ještě lépe,tak to bude zajímavé.

Williams-Kerber 6:3 6:1

Zlatý hřeb večera byl zápas mezi Petrou Kvitovou a Agnieszkou Radwaňskou. Myslím,že Petra byla v zápase o maličko vetší favoritkou,ale to nic neměnilo na situaci. Peťa vstoupila do zápasu jako raketa hned si vzala podaní Agy a hrála útočný tenis a vedla už 5:2,ale potom se Aga dotáhla a to už si Peťa nenechala ujít a set získala. Druhý set byl velmi podobný tomu prvnímu a dopadl úplně stejně. Petra si připsala první bod a lepší začátek do turnaje jsme si snad ani nemohli přát. :)

Kvitová-Radwaňská 6:4 6:4


Zítra Petru čeká Serena Williams,takže další skvělý zápas před námi. 
Mějte se hezky. :) 
Lenka


Žádné komentáře:

Okomentovat