pátek 6. září 2013

US Open- 11.Hrací den

Ahoj,

konečně pátek taky jste rádi? :D No dnes tu nebude zase nic jiného než výsledky už je toho nad hlavu já vím,ale nebojte to se změní příští týden bude volnější potom jed DC. Včera se v NYC děli docela zajímavé věci záleží na tom,jak to vezmeme. Někdo říká,že se vypadnutí Andy Murrayho čekat dalo a někdo to vůbec nechápe, já jsem zastánkyně první varianty.

Muži: 

Semifinalisté: 

Jak už bylo řečeno Andy Murray neobhájí titul na US Open a přijde o velký bodový obnos. Skvěle hrající Stanislas Wawrinka se postaral o menší překvapení. Stanislas má velmi dobrou sezony a bylo jasné jasné,že Andyho potrápí a možná i porazí. Ostatně uvidíme,abychom se nakonec nedivili. Andy po zápase přiznal,že má problém hledat motivaci,vysněného Wimbledonu už dosáhl je pro něj těžké hledat další cíl.

Wawrinka-Murray 6:4 6:3 6:2 

Novak Djokovic prohru nepřipustila,ale také nedosáhl jasného vítězství s Youzhnym ztratil set. Finále Djokovic-Nadal už se podle některých vznáší ve vzduchu,no uvidíme. Letos jsme bitev těchto dvou tenistů moc nezažili,tak nám, to musí vynahradit. :D

Djokovic-Youzhny 6:3 6:2 3:6 6:0



Hezký víkend. 
Lenka


Žádné komentáře:

Okomentovat