sobota 7. září 2013

US Open-12.Hrací den

Ahoj,

doufám,že si také užíváte slunečnou sobotu a při tom se stihnete kouknout i na výsledky z dnešní noci,kde se nám uskutečnily ženské semifinále,takže už známe finalistky. Dnes v noci se odehrají semifinálové zápasy mužů a myslím,že bude na co koukat.

Finalistky: 

Podle očekávání do finále postoupila Serena Williams,která přehrála Li Na. Serena předvedla suverení výkon,jak jsme u ní zvyklí,ale Li Na nehrála v druhém setu špatně,ale neměla svůj den. Serena si,tak zítra zahraje o svůj 17. Grandslam a to už je početné číslo,ostatně Serena už je teď legendou.

Williams-Li Na 6:0 6:3

Druhou finalistkou se také podle očekávání stala Victoria Azarenka hodně se diskutovala o tom zda ji Flavia dokáže porazit či ne,ale nestalo se tak. Victoria je po roce znovu ve finále a znovu bude hrát proti Sereně a podle mě letos ten titul získá. Vika hraje poslední měsíce skvěle a ona si je toho vědoma,tak uvidíme co vymyslí na Serenu. Ale zpět k zápasu Flavi a hrála skvělý při některých výměnách se mi dokonce zatajil dech Flavia je na sítí jedna z nejlepších tenistek na okruhu.

Azarenka- Pennetta 6:4 6:2

Mojí favoritkou pro finále je Victoria. Pokud bude Victoria hrát svůj tenis,tak zápas bude třísetový,nesmíme zapomenout,že Serena hrála na turnaji i debl a to ji mohlo ubrat síly na finálový zápas.

Kdo je vaší favoritkou?? 
Lenka 

Žádné komentáře:

Okomentovat