čtvrtek 5. září 2013

US Open-10. Hrací den,Sociální sítě

Ahoj,

nevím,jak vám,ale mám pocit,že mi US Opem vůbec neubíhá asi je to i tím,že začala škola,ale na druhou stranu už známe semifinalistky a první dvoji semifinalistů. V ženském pavouku jde vše,jak se předpokládalo a nic zásadního se nestalo a u můžu tomu je podobně. Dnes si ještě ne závěr dáme několik fotek aby to nebyly pořád jen výsledky. :)

Ženy: 

Semifinalistky: 

Azarenka- Hantuchová  6-2 6-3-Škoda,že Daniela nedokázala porazit i Viku,ale to se nějak dalo čekat,myslím,že čtvrtfinále je velký úspěch na který snad Daniela naváže. Vika je velkou favoritkou turnaje a dokazuje to jasným způsobem,ale kdo ví co přinese semifinále. 

Pennetta - Vinci 6-4 6-1 -Souboj dvou kamarádek vyhrála skvěle hrající možná až znovuzrozená Flavia. Dalo se to čekat a potom co jsem viděla,jak Flavia hraje,tak si myslím,že ve finále by se mohla ukázat. 


Muži: 
Semifinalisté:

Gasquet  - Ferrer 6-3 6-1 4-6 2-6 6-3-Docela mě zarazilo,že všichni tvrdili,jak lehce David Ferrer postoupí a Richard Gasquet neuhraje ani set,ale ono nic. Vy,kteří tenis sledujete delší dobu,tak jste určitě počítali s dlouhým a zajímavým zápasem,který vyhraje Richard Gasquet. :)

Nadal  - Robredo  6-0 6-2 6-2-Není,co dodat Rafa hrál skvěle,já říkám,že vyhraje titul. :D 






Ana Ivanovic je na titulce srbské Cosmopolitan. Ana a Novak se nechali slyšet,že nechtějí aby USA zasahovala v Sýrii ostatně oni si něco podobného prožili. 


Dominika Cibulková teď tráví čas doma na Slovensku a to přesněji v horách. 

Maria Sharapova navštívila STYLE Awards. Tyto šaty jí sluší nemyslíte? :)

Trénink Novaka Djokovice,docela zajímavé,že? 

To je pro dnešek vše. Zítra už pátek,huurááá. :D 
Mějte se hezky. 
Lenka


Žádné komentáře:

Okomentovat