pátek 27. září 2013

Tokio-Finalistky

Ahoj,

dnes si dáme v rychlosti výsledky z Tokia,kde už známe semifinalistky,kde je mezi nimi i Petra Kvitová. Zítra si dáme kekací článek nejspíše i s nějakými fotkami.

Finalistky: 

Petra Kvitová dokázala porazit ve čtvrfinále Venus Williams! Peti výhru jsem nečekala,ale mé podvědomí říkálo,že se ještě budu divit. :D Peťa předvedla proti Venus skvělý výkon a po zásluze vyhrála,zápas byl velmi náročný a také dlouhý.  Už teď je jasné,že od pondělí bude Peťa zase figurovat v Top 10. Určitě bychom si všichni přáli titul,ale i finále je úspěch.

Kvitová-V.Williams 3:6 6:3 7:6 

Ve druhém semifinále porazila Angelique Kerber bývalou světovou jedničku Caroline Wozniacki. I tento zápas nebyl zrovna jednoznačný sice jsme mohli vidět jen dva sety,ale ty byly plné krásných výměn. Angelique letos neprožívá dobrou sezonu její loňská sezona bylo mnohem lepší,ale jak je vidět cše teď vynahrazuje podobně jako Peťa.

Kerber-Wozniacki 6:4 7:6 

Mojí favoritkou pro finále je Petra Kvitová nad Angelique už dokázala vyhrát,ale myslím,že nějaký ten zápas i prohrála. Určitě to bude zajímavé finále a sama jsem zvědava na vítězku. :)


Hezký zbytek pátku. 
Lenka

Žádné komentáře:

Okomentovat