sobota 28. září 2013

Petra Kvitová ovládla Tokio

Hezké sobotní dopoledne,

hned takto po ránu vám přináším skvělou zprávu a to,že Petra Kvitová získala titul v Tokiu. 

V předešlém článku jsem psala,že Peťu tipuji na vítězku a stalo se,byl to třísetový boj,ale Peťa zápas ubojovala. 
První set byl jasně pro Petru hrála skvělý tenis takový jsem u ní dlouho neviděla a po zásluze získala nad Angelique Kerber první set 6:3. Ve druhém setu,jako by to co šlo v prvním se najednou vytratilo Petře se nic nedařilo,naopak Angelique byla ta,která v danou chvílí hrála lépe a získala druhý set 6:0. Což znamenalo,že o vítězce musel rozhodnout až třetí set ve kterém měla více navrch Petra Kvitová,která nakonec Angelique Kerber přehrála 6:3. 

PETRA KVITOVÁ SI PŘIPSALA SVŮJ 2. LETOŠNÍ TITUL A 11. CELKOVĚ. 

Je vidět,že potom co Peťa změnila svůj jídelníček a začala více trénovat,tak se hodně zlepšila už se netrápí,tak jako tomu bylo do posud. Petra chce určitě bojovat o Turnaj mistryň,který se neúprosně blíží. Po tomto vítězku bude česká hráčka figurovat na 7. místě žebříčku WTA,což by teď znamenalo Turnaj mistryň,ale ještě to je dlouhá cesta. :) 

GRATULUJEME K TITULU,PEŤO!!!

TOKYO, JAPAN - SEPTEMBER 27:  Petra Kvitova of Czech Republic in action during her women's singles semi final match against Venus Williams of the United States during day six of the Toray Pan Pacific Open at Ariake Colosseum on September 27, 2013, Tokyo, Japan.


Žádné komentáře:

Okomentovat