neděle 29. září 2013

PEL MEL

Ahoj,

jak jsem slíbila,tak dnes přijde taková nedělení oddechovka. Podíváme se na jeden výsledek,potom si povíme něco o jednom článku a vše završíme fotkami.

Bangkok: 

Na tomto turnaji byl nasazenou jedničkou Tomáš Berdych,který se probojoval do finále,ale bohužel proti Milosi Raonicovi nedokázal uspět. Milos Raonic měl skvělý servis,který Tomáš jen těžko mohl riternovat a to prakticky rozhodlo.

Raonic-Berdych 7:6 6:3 


Novinky: 

Teď přesně nevím,který den,ale to není podstatné jsem četla velmi zajímavý článek o dopingu v tenise. Co si budeme nalhávat,doping se vyskytuje i v tenise a ten,kdo tenis sleduje ví,že v poslední době nebylo zrovna málo dopingových nálezů. Bývalý tenista David Kollerer,který tvrdí,že pauza kvůli bolavému koleni Rafaela Nadala nebyla kvůli koleni,nýbrž kvůli pozitivnímu dopingovému testu. A utajení mělo i význam kdyby se něco takového dostalo do světa,tak by tenis přišel o spousty sponzorů,fandů a hlavně už by to nebyl ten tenis na který jsme zvyklí. Podle Kollerera není možné,aby se po sedmi měsících Rafa vrátil a začal vyhrávat vše možné.

Článek mě hodně zaujal ne,že by byl úplně pravdivý,ale na každém šprochu pravdy trochu. A souhlasím s tím,že takhle rychle se po zranění dostat do formy to se jen tak nevidí. Uvidíme třeba celé nařčení bude mít ještě dohru. :)


Fotky: 

Novak Djokovic dorazil do Pekingu,kde na něj čekal dva fanoušků. A jedna velká novina z Novakova života. Novak požádal o roku svoji dlouholetou přítelkyni Jelenu Ristic a ta řekla ANO.


Den s dětmi strávil v Tokiu Juan Monaco.


Victoria Azarenka na svém tréninku v Pekingu.



Na společný trénink vyrazili Juan Martín del Potro a Kei Nishikori. 

Rafael Nadal absolvoval trénink s Fernandem Veradscem. 
Vložený trvalý odkaz obrázku

Hezký zbytek neděle. :)
Lenka

2 komentáře:

  1. Že se nikdo nezamyslel nad dopingem, když Djokovič na australien open hral jednu pětisetovou bitvu za druhou ani ne ve 24 hodinách.Ale to vlastně bezlepková dieta:-) za to muže. Proč Nadal všechno vyhrává protože ostatni nehrajou tak nejlíp jak umí...Tož můj názor...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S Novakem máš pravdu sice se o dopingu mluvilo,ale ne v tak velké míře. Já se na to dívám,tak že už dá se říci v každém sportu se berou nějaké látky na podporu organismu a svaloviny,které jsou povolené,anebo se na ně ještě nepřišlo. Všichni vždy tvrdí,jak cyklisté dopují,ale tohle se děje ve všech ostatních sportech. S tvým názorem úplně souhlasím. Lenka :)

      Vymazat