čtvrtek 22. srpna 2013

US Open-LOS

Ahoj,

dnes se v NYC losovaly zápasy a tak se koukneme,kdo s kým odehraje první zápas. Už teď je třeba jasné,že pokud uvidíme bitvu Djokovic-Nadal,tak to bude v semifinále a ne finále,což je pro nás fanoušky trochu zklamání.

Dalším zklamáním je to,že dnes ráno se z posledního Grandslamu sezony odhlásila třetí hráčka světa Maria Sharapova,kterou prý trápí bolest pravého ramene. Jestli to je pravda či ne to posoudit nemůžeme.
Takto se Maria ke zranění vyjádřila na svém facebooku:

"Ahoj všichni, chtěla bych, abyste věděli, že jsem se odhlásila z US Open. Bylo to hodně těžké rozhodnutí. Po Wimbledonu jsem se chtěla co nejlépe připravit, ale není na to všechno dostatek času. Byla jsem na spoustě testů, zvážila jsem možnosti. Nakonec jsme se shodli, že rameno potřebuje čas, aby se zahojilo,"

Taky bych se chtěla zmínit o tom co prohlásil bývalý tenista John McEnroe. John prohlásil něco v tom smyslu,že Roger Federer už žádný Grandslam nevyhraje. Prý už není tak rychlý,jako třeba Andy Murray a pokud by vyhrál,tak by musel porazit velmi silné hráče. Asi všichni víme,jak to letos je s výsledky Rogera Federera,třeba už vážně na tu omladinu nestačí,ale v tom lepším případě ještě ukáže co v něm je. Ostatně něco podobného se řešilo loni před Wimbledonem a potom Roger získal další titul,takže určitě to nebude,tak horké.

To jsme si trošku pokecali,ale teď k losu. :D

Ženy: 

Serenu Williams čeká na úvod velmi zkušená tenistka Francesca Schiavone,která dokáže potrápit. Lucii Hradeckou čeká zápas s Angelique Kerber. Petru Kvitovou bude čekat na úvod turnaje Misaki Doi. Sam Stosur bude hrát proti Daniele Hantuchové.

Celý los zde: 
http://www.usopen.org/en_US/scores/draws/ws/wsdraw.pdf

Muži: 

Světová jednička Novak Djokovic se utká s Berankisem. Obhájce titulu Andy Murray nemá lehkého soupeře Michael Llodra dokáže vyřadit favorita. Hezký zápas bude mezi Radkem Štěpánkem a Stanislasem Wawrinkou. Tomáše Berdycha bude čekat Paolo Lorenzi. Rafael Nadal odehraje zápas s Ryanem Harrisonem.

Celý los zde: 
http://www.usopen.org/en_US/scores/draws/ms/msdraw.pdf


Dnes to byl,takový kecací článek. :D 

Budu ráda,když mi napíšete,jak to vidíte vy s Rogerem Federerem. 
Lenka

Žádné komentáře:

Okomentovat