neděle 4. srpna 2013

PEL MEL

Ahoj,

dnes odpoledne jsem se vrátila z dovolené,takže už zde budou příspěvky normálně. Dnes v noci se nám odehrají finále turnajů a to znamená,že si zítra ráno dáme vítěze. Dnes si dáme PEL MEL zase dá se říci i všem. Příští týden se budou hrát turnaje v Torontu a Montrealu,což znamená,že těmto dvou se budu věnovat,hold US Open se neúprosně blíží.

Dnes v noci jdou do prodeje lístky na utkání Davis Cupu ČESKO-ARGENTINA lístky seženete na Sazka Ticket. Utkaní budou probíhat v Praze v O2 aréně,takže pokud chcete můžete vyrazit. Lístky se většinou začínají prodávat kolem půl 1,ale nevím třeba teď to může být jinak.

Jiří Veselý dnes získal už svůj letošní challengrový titul,když dnes dokázal zvítězit v Liberci. Jirka se ve finále střetl s přemožitelem Rogera Federera z Hamburku Delbonisem. Zápas byl docela dlouhý a rozhodovaly opravdu jen malé chyby,nakonec však byl v koncovce Jiří Veselý,který má letos skvělou formu.

Veselý-Delbonis 6:7 7:6 6:4



Caroline Woznicki trénuje v Torontu.


Fotku ve velmi zvláštním outfitu zveřejnila Maria Sharapova. Ale nevpadá špatně. :D

Tiskovou konferenci absolvoval Novak Djokovic v Montrealu . Většina otázek se týkala jeho knihy o jeho životním stylu,která vyjde za několik dní. 
 

Laura Robson spolu s Jamie Hampton je vidět,že se zjevně dobře bavili. :)

No co dadat asi jen tiše Marii Kirilenko závidět,hned bych si dala taky. :D 

V Torontu uvidíme hrát také vítězku letošního Wimbledonu Marion Bartoli. 

Stanislas Wawrinka a Andy Murray spolu trénovali v Montrealu. 

Hezký večer. 
Lenka


Žádné komentáře:

Okomentovat