pondělí 5. srpna 2013

Turnajoví vítězové

Hezké pondělí!

Taky vám je taky takový vedro? Je to hrozné zlatá zima. :D V tomhle se nedá nic jen ležet a koukat na něco v noci třeba na  tenis. O tom jakým turnajům se budu tento týden věnovat jsem vás informovala v minulé příspěvku,ale nejdříve si musíme dát vítěze turnajů z minulého týdne.

Victorie Azarenka se odhlásila z turnaje v Torontu kvůli bolesti zad. 

Washington: 

Ženy: Titul v ženské části obhájila slovenská tenistka Magdalena Rybariková,která dokázala během turnaje porazit i Angelique Kerber. Magdalena ve finále porazila Němku Andreu Petkovic.

Rybáriková- Petkovic 6:4 7:6 



Muži: V mužské části získal titul Argentinec Juan Martin del Potro,který ve finále porazil domácího Johna Isnera. Dalo by se říci,že to bylo finále dvou obřích hráčů,jelikož oba mají přes 2 metry.

Del Potro-Isner 3:6 6:1 6:2


Carlsbad: 

Tento turnaj byl velmi sledovaný a to nejen kvůli návratu Martiny Hingis,ale i proto,že se čekalo vítězství Victorie Azarenky. Victorie sice postoupila do finále,ale titul nezískala šťastnější byla Sam Stosur. Obhájkyně titulu Dominika Cibulkový vypadla hned v prvním kole a Petra Kvitová to také nedotáhla daleko. Pro Sam to je velký úspěch a bezpochyby ji to nakopne na US Open.

Stosur- Azarenka 6:2 6:3


Nesměla také chybět tradice pro vítězku tohoto turnaje a to sjezd z tobogánu. :D


Tak a já se jdu pařit dál. Užívejte dne. :) Lenka 

Žádné komentáře:

Okomentovat