pondělí 29. července 2013

Turnajoví vítězové

Ahoj,

dnes si dáme v rychlosti vítěze turnajů,které se nám konaly. Tento týden se bude hrát zajímavý turnaj a to v Carlsbadu,kde bude hrát i česká jednička Petra Kvitová a ve čtyřhře se představí Martina Hingis.

Se zdravotními problémy se potýká druhá hráčka světa Maria Sharapova. Marii trápí levá kyčel, a proto se nezúčastní turnaje v Torontu. Maria sice trénuje,ale na turnaje se ještě necítí. 

Stanford: 

Ve finále se zde utkala Dominika Cibulková s Agniezskou Radwaňskou. Finále se hrálo na tři sety a lepší byla Slovenská tenistka Dominika Cibulková,která tak získala svůj třetí titul. 

Cibulková-Radwaňská 3:6 6:4 6:4 


Atlanta: 

Tady se ve finále utkali dva velmi silní hráči a to bylo vidět i v průběhu finále. Finále se hrálo na tři tiebreiky šťastnější nakonec byl John Isner,který porazil Kevina Andersona. Pro Johna Isnera to je už 7.titul. 

Isner-Anderson 6:7 7:6 7:6

Umago: 

Tady se ve finále střetly Fabio Fognini a Tommy Robredo. Ve finále byl jasně lepší Tommy Robredo a Tommy si připsal 12. titul ve své kariéře. 

Robredo-Fognini 6:0 6:3

Gstaad: 

Zde se ve finále střetli Mikhail Youzhny a Robin Haase. Ve finále byl šťastnější ruský hráč,který finále opanoval a tak po 18 letech má Gstaad ruského vítěze. 

Youzhny-Haase 6:3 6:4 



Dnes se s vámi loučím fotkou Novaka Djokovice,který byl na charitativní akci modelky Natalie Vodianové. Musím říct,že Novak s Jelenou jsou úžasní. :) ¨


Dnes už snad takové vedro nebude,včera to byl,tak na rakev a já v tom největším pářáku musela cestovat,že jo,hold prostě já. :D 

Hezký den. 
Lenka

Žádné komentáře:

Okomentovat