úterý 16. července 2013

Sociální sítě

Ahoj,

dnes si dáme fotky,které tenisté uveřejnili na svých sociálních sítích,ale je tady i to co třeba uveřejněno nebylo,ale někde se to objevilo. :D Jinak tento týden se hrají turnaje například v Hamburku,jelikož to nejsou velké turnaje, tak bych vás nerada zahlcovala výsledky. Když,je teď dalo by se říci tolik volna,tak mě napadlo, že kdyby jste chtěli abych zpracovala nějaký článek na určité téma nebo pro konkrétního hráče či hráčku,tak budu moc ráda,že mi poradíte a určitě to napíšu. Takže pokud by vás napadl námět,tak ho prosím napište do komentářů nebo na můj email: lenka.svan@seznam.cz. :) Děkuji. :)

Caroline Wozniacki začala trénovat na tvrdém povrchu a mělo k tomu společnost.

Dnů volna si užívá také světová jednička Novak Djokovic. 

Angelique Kerber se přidala k dalším tenistkám,které podpořili akci Strong is beautiful a musím říct,že bych ji na fotce vůbec nepoznala. A další fotka je z dnešního tréninku Angelique. 

Pokud půjdete kolem trafiky a budete si chtít něco koupit,tak můžete zkusit třeba české vydaní ELLE časopis je hlavně pro dámy. No,kdyby nestál tolik co stojí,tak už je můj. :D 

Ozdobou turnaje v Hamburku je Roger Federer,který se snaží o další titul do své sbírky. Na fotce je spolu  sním i tenista Tommy Haas. 

V posilovně se na další průběh sezony připravuje i Maria Sharapova. 

Sorana Cirstea trénovala s úžasnou Steffi Graff. 

Přeji vám hezký zbytek večera. 
LENKA :)

Žádné komentáře:

Okomentovat