pátek 7. června 2013

Finalisté

Ahoj,

výsledky z dnešního dne jsou neobvykle pozdě,ale to tím,že se zápasy hrály do pozdních hodin. Takže pokud si chcete před spaním přečíst hodně moc věci o velkolepé bitvě,která se dnes odehrála,tak čtěte dál,ale pokud už se vám klíži oči a chcete spát,tak si to nechte na zítra. :D
Jen připomínám zítra od 15:00 ženské finále Sharapova-Williams.

Začnu druhým a kratším semifinále,kde se poprvé ve své kariéře podívá do finále grandslamu David Ferrer. David se utkal s domácím miláček Jo-Wilfriedem Tsongou můj favorit byl spíše domácí Tsonga,ale to jsem se zmýlila. První set jasně opanoval David Ferrer hrál velmi útočně a když k tomu přidal tu svoji obranou hru tak to nemohlo skončit jinak něž 6:1 pro Davida. Ve druhém setu hrál Jo-Wilfried lépe a set došel až do teibreaku,kde byl zase o něco lepší David. A třetí set tam nebylo o čem diskutovat jasně ho ovládl Španělský tenista. Myslím,že pro francouzské publikum to byla studená sprcha,když jejich miláček nepostoupil do finále,ale David Ferrer si to zaslouží. :)


A teď ta obrovská bitva. Nikdo si netroufl říct zda se do finále podívá Novak Djokovic nebo Rafael Nadal. První set byl vyrovnaný,že tak vyrovnaný set jsem dlouho neviděla,ale rozhodlo pár chyb Novaka a set si připsal Rafa.Ve druhém setu to bylo naopak Nole hrál velmi přesnou hru a také razantní a to nevyhovovalo Nadalovi 6:3. Třetí set tam jakoby Novak nevěděl,jak hrát a jasně dominoval Rafa 6:1. Čtvrtý set to byly NERVY doslova a do písmene set musel dojít do tiebreaku a tam měl jasně navrch Novak Djokovic 7:6.Set pátý ten byl nejdelší a nejnapínavější hned v úvody si vzal Nole Rafaelovo podání a už to vypadalo, že ho udrží až do konce,ale to najednou jakoby se Rafa probudil a začal hrát jeden vítězný úder za druhým a ke konci mi i přišlo,že je Nole smířený s tím ,že dnes to prostě nepůjde 7:9. Rafa se zachránil hlavně v tom pátém setu oba tenisté by jsi zasloužili postup. Zápas to byl výjimečný kdo jste sledoval,tak mě určitě chápete. 

FINALISTÉ FRENCH OPEN NADAL-FERRER

Kdo je ve finále favoritem to snad ani nemusím říkat,ale úspěch bych přála Davidu Ferrerovi,ale to je při výkonu Rafy asi nemožné ostatně finále to může být hezké a určitě se bude na co koukat. 

Žádné komentáře:

Okomentovat