čtvrtek 6. června 2013

Finalistky

Je to opravdu neskutečné,jak to French Open letí už známe finalisty. Jedno semifinále byla jasná věc,ale to druhé to byla bitva, že tekly i nervy. :D Zítra nás čekají mužská semifinále,takže vám radím pokud se budete nudit,tak zapněte televizi a dívejte se ,protože bude na co!

První semifinále se odehrálo mezi Marii Sharapovou a Victorii Azarenkou. První set začala špatně Maria ta si nechala vzít hned své první podání,ale potom,jako by z ní nervozita spadla a set vyhrála 6:1. Maria v tom setu hrála tak skvěle, že takový tenis jsem u ní snad ještě neviděla a byl to možná nelepší ženský set v této sezoně. Druhý set si nedařil a toho využila Vika,které se dařilo skoro vše za stavu 2:5 šla Maria podávat,ale začalo pršet a začala menší hádka o to jestli se bude pokračovat nebo ne, řeklo se ,že se set dokončí,ale potom přišel v setu zlom Vika dala jasný out,ale rozhodčí řekla,řekla to out není a on to opravdu podle toho jestřábího oka co hráčky nevidí byl. Vika set dotáhla do vítězného konce 6:2. Potom přišla půlhodinová přestávka a ta více pomohla Marii ve třetím setu sice páchala dvojchyby,ale také dávala esa a vyhrála 6:4.

Ve finále ji bude čekat Serena Williams ta nastoupila proti Sáře Errani. Je to kruté,ale Sara byla oběť  Sereninou cestou do finále. V prvním setu nedala Serena Sáře šanci 6:0. Ve druhém setu sice Sára odvrátila hrozbu kanára,ale to jí nepomohlo 6:1 . Serena hraje na turnaji opravdu skvěle a samozřejmě je obrovskou favoritkou i ve finále.

FINÁLE FRENCH OPEN       SHARAPOVA-WILLIAMS

Jsem sice fanynka Marie Sharapove,ale finále vidím jasně pro Serenu,dokonce se bojím,aby finále netrvalo jen třeba hodinu.


Budu ráda,když mi napíšete,jak vidíte finále vy. :)

L.




Žádné komentáře:

Okomentovat