čtvrtek 28. února 2013

Semifinalisté

Ahoj,

dnes se v Dubaji odehrály čtvrtfinále a to znamená že víme kdo je v semifinále a pro naši radost je to s českým zastoupením.

Berdych - Tursunov  6:3 6:2- Tomáš by si měl o finále zahrát s Rogerem Federerem ale ten zatím svůj zápas nezačal.

 Del Potro - Brands  6:4 6:2 - Juan-Martin Del Potro postupuje také podle očekávání a v semifinále ho čeká Novak Djokovic. 

Djokovic-Seppi 6:0 6:3- Novak byl v zápas suveréni a výměny byly někdy velmi povedené.  





středa 27. února 2013

Dubaj muži

Ahoj,

tento týden s enám koná mužský turnaj a to v Dubaji. Nesmí chybět hlavní hvězdy turnaje jako Novak Djokovic či Roger Federer. Naopak Andy Murray tento turnaj vynechal.

Čtvrtfinalisté: 

Berdych- Kamke  7:5 6:1

Seppi - Rosol  6:4 7:6

 Brands - Južnyj  6:4 6:4

Davyděnko - Hanescu  6:4 7:6

Federer-Garanollers  6:3 6:4

Za malou chvíli by měl být četvrtfinalistou také Novak Djokovic.

pondělí 25. února 2013

Dnešní novinky

Ahoj,

dnes pomyslně slavíme, jelikož tohle je jubilejní 200. příspěvek. :D

Petra Kvitová se posunula na sedmé místo žebříčku a zatím si tak hodně vylepšuje.

Novak Djokovic nesmí chybět na turnaji v Dubaji který už dnes startuje a co Novak dělá když zrovna netrénuje?


Jak asi víte v noci na dnešek se udělovaly Oscaři a na nich nesměla chybět Maria Sharapova. Podle mě její šaty byly snad nejkrásnější ze všech, no posuďte samy.
 


Tenisová legenda Kim Clisters čeká se svým manželem druhé potomka! Gratulujeme! Kim napsala na svůj twitter že její malá dcerka bude starší sestrou.
 http://static.guim.co.uk/sys-images/Sport/Pix/pictures/2009/9/14/1252919875143/Kim-Clijsters-carries-dau-002.jpg

neděle 24. února 2013

Tomáš titul nezískal

Krásnou neděli,

Tomáš Berdych si zahrál finále v francouzskémMarseille a jak to dopadlo?

Tomáš se ve finále střetl s Jo-Wilfiedem Tsongou a soupeře měl těžkého ale Tomáš to na Francouze umí. Ale dnes měl navrch Jo-Wilfried  zápas dotáhl až do tří setu a v nich Tomáše udolal.
Berdych-Tsonga 6:3 6:7 4:6.

Mohl to být víkend českých tenistů ale nestalo. Fináleje i tak úspěch. :)




 








sobota 23. února 2013

Dubaj zná vitězku

Ahoj,

dnes se odehrálo finále v Dubaji a tak se pojďme kouknout na to jak to celé dopadlo. :)

Vítězkou turnaje WTA v Dubaji se stala....PETRA KVITOVÁ.

Opravdu Petra ve finále porazila Italku Saru Errani 6:2 1:6 6:1. Moc se omluvám že váám k zápasu nemohu říci více ale prostě mi nešel spustit poslední dobou mi moc nejde internet takže asi tím. :) Uvidíme zda Petra bude v takhle skvělých výsledcích pokračovat, to by se nám ostatně líbilo.

Petra Kvitová tímto získává svůj desatý titul v kariéře.

V žebříčku by se Petra posunout neměla takže v pondělí jí bude patřit opět 8. místo.











pátek 22. února 2013

Finalistky

Ahoj,

už známe finálové duo.

První finalistkou se stala Sara Errani která porazila svoji krajanku a deblovou partnerku Robertu Vinci 6:3 6:3. Nevím čím to je ale přijde mi že Sara jde hodně moc nahoru a může konkurovat i velmi silným hráčkám.

Další finalistkou se stala Petra Kvitová ano,je to tak dnes porazila Caroline Wozniacki 6:3 6:4. Chystám se kouknou alespoň na zítřejší finále abych viděla co se s Petrou stalo. Zní to divně :D ale poslední dobou hrála víc jak hrozně a teď finále. :D Nejspíše s Davidem Kotyzou zapracovali na nedostatcích s třeba už to Petře půjde snáz.

Podle mě finále favoritku má a to Petru Kvitovou, nechci říkat že si myslí že Petra odejde jako vítězka jelikož by jako na potvoru neodešla. :D Co k tomu říct doufám že finále někde zhlédnu a dám vám info. :D

Užívejte páteční večer. :)


Semifinalistky


Pevní zápas se odehrál mezi Robertou Vinci a Sam Stosur Italka překvapivě vyhrála a zajistila si tak postup do semifinále.

Sara Errani také postoupila do semifinále když porazila Naďu Petrovou a v semifinále tak svede boj se svoji deblovou partnerkou Robertou Vinci.

Předposlední semifinalistkou se stala Caroline Wozniacki která po loňském roce začíná zvedat nahoru, včera porazila Marion Bartoli.

A posledni semifinalistkou se stala Petra Kvitová a to docela překvapivě. Petra porazila Agnieszku Radwaškou a ta neobhají titul. Popravdě jsem to od Petry nečekala nejspíše na sobě začala makat a je to vidět.

středa 20. února 2013

Dnešek z Dubaje

Ahoj,

včera jsem vás informovala o tom že Victoria Azarenka nebude hrát na turnaji v Dubaji a dnes se z tohoto turnaje odhlásila také Serena Williams.

Kvitová  - Ivanovic  7:5 7:6- Petra má na posledních turnajích dobré výsledky a tady to může potvrdit.

 A. Radwaňská - Putinceva 7:5 6:3- Obhájkyně titulu nezaváhala

 Vinci - Kerber  7:5 6:1- Anqeligue se v poslední době hold nedaří

Stosur  - Hsieh Su-Wei 6:4 6:0- Sam byla přesná a šance na titul udržela

 Wozniacki  - Zheng  6:0 6:1- Sejně jako Petra má dobré výsledky i Caro

 Petrova  - Suárez  6:1 6:0- Naďa může mít i na výší post ve světovém žebříčku

úterý 19. února 2013

Dubaj

Ahoj, máme tady nový týden a s ním i nový turnaj,bohužel ještě nezačal žádný pořádný turnaj ATP ten nás čeká přiští týden tak si tento týden posvítíme na turnaj WTA v Dubaji.

Je zajímavé že Victoria Azarenka se z tohoto turnaje odhlásila stejně jako loni letos kvůli zranění nohy. Zvlaštní nemyslíte? :D

Dominika Cibulková dnes překvapivě prohrála s Naďou Petrovou 7:5 3:6 2:6.

Sara Errani potvrdila roli favoritky vyhrála nad Juliou Georges 6:3 4:6 6:4.

Petra Kvitová dnes získala svůj zápas proti Daniele Hantuchové 6:2 6:1.

Caroline Wozniacki vyhrála nad Lucií Šfářovou 6:2 6:2.

Roberta Vinci překvapivě porazila Světlanu Kuznětsovou 6:2 6:3.


neděle 17. února 2013

Rafaelův návrat dokonán

Ano, je to tak po dlouhé pauze se Rafa vrátil a už dokonce získal další titul a první po návratu.
V posledních dnes se spekuluje o tom zda to Rafa nepřehání a koleno mu prý nemusí dlouho vydržet. Na to jak to s jeho kolenem bude si budeme muset počkat.

Ale aktuální věc je tak že Rafael získal titul v Sau Paolu kde ve finále porazil Davida Nalbandiana 6:2 6:3. 



Dauhá-VÍTĚZKA

Dne se hrálo finále v Dauhá které mělo dá se říci favoritku Serenu Willams ale ta neuspěla.

Od finále Victoria Azarenka a Serena Willams se čekalo hodně, do poslední chvíle se nevědělo kdo vyhraje ale titul nakonec obhájila Victoria Azarenka. Serenu porazila 7:6 2:6 6:3. Serena sice netriumfovala ale titul světové jedničky jí nikdo nesebere.

Čekali jste že se vítězkou stane Victoria? 





sobota 16. února 2013

NOVÁ SVĚTOVÁ JEDNIČKA

Ano,je to tak od pondělí bude žebříčku WTA kralovat nová světová jednička. Tou šťastnou je Serena Willams a o svůj post tak přichází Victoria Azarenka. Dá se říci že bylo jasné že se Serena stane zase královnou.

Serena po včerejším rozhodujícím zápase neskrývala slzy a neni se čemu divit tahle žena si prošla hodně těžkými obdomími. Před třemi lety jí řekly že má nemoc která jí může dokonce zabít ale s tím se Serena poprala. A její láska k tenisu  ve svých jednatřicetiletech je jednou z nejlepších tenistek na okruhu to je vážně úžasně. U Sereny má každý respekt. Dokonce bude vlastnit i jedno prvenství které si myslím že už nikdo nejspíše nepřekoná a to stane se nejstarší světovou jedničkou která kdy byla. Odsunula tak Chris Evert.

Být světovou jedničkou Serenu ještě více nakopne a vyhraje ještě mnoho dalších grandslamů,ona je prakticky neporazitelná. A na pozici vládkyně tenisu se bude držet hodně dlouho.

Serenu jako tenistku moc nemám ráda,abych pravdu řekla ale jako člověka ji nesmírně obdivuji a mám k ní respekt ona je prostě jedinečná. 


http://cdn.i0.cz/public-data/51/24/2add1c483c2f91deec31a4730659_w720_h491_gf96a48ee77b311e2b9780025900fea04.jpg?hash=4679a5fec997b02c6c48dfbe5ca28422

http://media.sport.cz/images/top_foto1/0000003209990564/SFO3_B5vNT12IwWvqJTAAQ/511e86242b472b4abb760100-157571.jpg?20130215200158


Semifinalistky

Ahoj,

dnes se v Dauhá odehrávají semifinále kde proti sobě nastoupily všechny favoritky turnaje.

Victoria Azarenka hrála své semifinále asi se svojí nejčastější soupeřkou a to Agnieszkou Radwaňskou,bohužel Aga na Victorii zase nestačila.  Victoria má formu tak jako měla loni na tomto turnaji kde došla také do finále a tam získala trofej. Ale v  jejím případě není co slavit, přichází o post světové jedničky více v dalším článku.

Druhé semifinále to je pořád aktuálně bitva mezi Marii Sharapovou a novou světovou jedničkou Serenou Willams ta měla včera na mále kdy jí málem vyřadila Petra Kvitová. Aktuálně zápas vypáda tak že Serena získala první set 6:3 a druhý je zatím 0:1 pro Marii. Do finále postoupila Serena Williams 6:3 6:2.



 

čtvrtek 14. února 2013

Dnešní zápasy

Ahoj,

dnes se v Dauhá pokračuje a na kurtech se objeví všechny favoritky. Nejprve tady předepíšu dnešní zápasy a k večeru zde najdete výsledky. :) Vybírám jen ta nejzamavější zápasy takže zbytek si můžete dohledat ale zápasy hráček Top 10 budou tady.

A.Radwaňská- Ana Ivanovic: Toto může být dlouhý zápas ale také nemusí 6:1 7:6

Caroline Wozniacki- Mona Barthel: Mona má na to Carol porazit ale také Carol má na to porazit Monu. Na tento zápas jsem sama zvědava. 7:6 6:3.

Daniela Hantuchova- Sara Errani: Na tento zápas se hodně těším jekož Daniela má v poslední době skvělé výsledky. 5:7 7:5 2:6.

Azarenka-Mchale: Tady není co dodat. 6:0 6:0 

Sam Stosur-Světlana Kuznětsova: Tento zápas také nemá favoritku. 6:4 7:5

Maria Sharapova-Klára Zakopalová: Minulý rok na French Open Klára Marii potrápila a tak se to může stát i tady ale při formě Marii tomu moc nevěřim. 6:3 6:3

Petra Kvitova-Naďa Petrova- Podle mého názoru ze zápasu výjde vítězně Ruska.

U. Radwaňská-Serena Willams: Tak tady asi také není o čem diskutovat.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DVoYbflwPyI

úterý 12. února 2013

Dauhá

Ahoj,

tento týden se budu věnovat turnaji WTA v Dauhá a důvod je jediný,může se zde měnit pozice světové jedničky a to to bude zajímavé. Victorie Azarenka může přijít o trůn ve hře jsou Maria Sharapova a Serena Williams.

Výsledky 12.2. 

Lucie Šafářová pokračuje ve skvělých výkonech dnes porazila Daniilidou 6:3 6:3.

Andrea Hlaváčková nestačila na Anastázii Pavlyuchenko 2:6 3:6:

Klára Zakopalová postupuje potom co jí zápas skrečovala Varvana Lepchenko.

Sloane Stephens navazuje na úspěšné Australian Open,dnes nezáváhala s Tatishvili 6:2 6:2.

Po skvělých výsledcích ve Fed Cupu se daří Daniele Hantuchové i v Dauhá,porazila Lauru Robson 6:4 6:1.

Možná budoucí vládkyně tenisu Maria Sharapova hned v prvním kole nezaváhala a postoupila přes Garcia 6:2 6:2.

Svůj zápas musela skrečovat Maria Kirilenko zatím není známé z jakých důvodů.

Aktuálně hraje svůj zápas Serena Williams a jak to vypadá to je snad jasné. :D

neděle 10. února 2013

Fed Cup-Svět

Takto to vypadá v ostatních zemích.

Itálie-Ameriku 2:2
Rusko-Japonsko 3:2 - Tak tady to není překvapení .
Srbsko-Slovensko 1:3 - Tento stav není vůbec překvapivý a Slovensko se tak dostává do semifinále.




 





sobota 9. února 2013

Fed Cup-Zápasy

Ahoj, máme za sebou první zápas mezi Kvitovou a Gajdošovou.

Česko-Austrálie 1:0

Petra Kvitová porazila Jarmilu Gajdošovou 7:6 6:3. Petra se potýkala s problémy ale svoji soupeřku porazit dokázala. Popravdě ani nevím jak to na kurtu probíhalo jelikož jsem podlehla a dívala se na MS v Biatlonu. :D

Za malou chvíli se na kurtu představí Lucie Šafářová a Sam Stosur.

Česko-Austrálie 2:0

Lucie Šafářová překvapivě poráží Sam Stosur ve dvou tiebrejcích. Petra Kvitová tak může už zítra rozhodnout proti Sam Stosur postup.


2.HRACÍ DEN 

Dnes se mělo vše rozhodnout a bylo jedno jestli to bude v prvním zápase a nebo v tom druhém. Naštěstí se vše rozhodlo v tom prvním zápase mezi Kvitovou a Stosur. Tento zápas šel až do tří setů. V prvním setu měla jasně navrch Sam Stosur byla jednoznačně lepší hráčkou a první set si zasloužila 6:2. Druhý set to zase byla jízda Petry Kvitové Australanku přehrávala a druhý set tak získala 7:6. Ve třetím setu Sam prohrávala už 0:4 ale dokázala se vzchopit ale na výhru to nestačilo 6:4 pro Petru. Češky tak postupují do semifinále kde na ně čeká lepší z dvojice Amerika-Itálie což je docela těžký los.

Petra Kvitová po zápase řekla že to byl její nejlepší zápas v sezoně a myslím že měla pravdu hrála opravdu jako hráčka Top 10 a tak dlouhou dobu nehrála.

Na celkové 4:0 zvýšil debl Hlaváčková /Hradecká .

ČESKO-AUSTRÁLIE 4:0

Petra Kvitová se hecuje v utkání se Samanthou Stosurovou z Austrálie.

 Český tým slaví postup do semifinále, zleva Lucie Hradecká, Andrea Hlaváčková, Petra Kvitová, Lucie Šafářová.


pátek 8. února 2013

Fed Cup- Los

Ahoj,

omlouvám se že jste tady včera nenašli žádné novinky důvod je ten že jsem byla v Novém Městě na Moravě  na MS v Biatlonu. Skvělý zážitek. :D Hlavně když kromě České Republice fandíte Norsku a Francii jsem myslela že mě ti lidi ukousnou. :D

Ale teď k tenisu dnes se losovaly zápasy Fed Cupu.

Zítra se začíná hrát od 13:00 jako první začnou Kvitová-Gajdošová
                                            po nic nasledují    Šafářová-Stosur

Neděle začíná o hodinu dříve tedy ve 12:00 Kvitová-Stosur
                                                                   Šafářová-Gajdošová
                                 popřípadě debl Hradecká/Hlaváčková- Dellacqua/Barty


Srbsko bude bez svých největších hvězd a to Jeleny Jankovic a Any Ivanovic takže Slovenky mají velkou šanci postoupit do semifinále.

Musím říct že na internetu pořád čtu jak naše tenistky postoupí že už je to jasné, mají lehké soupeřky atd.
Podle mě jsou Australanky docela těžké soupeřky nikdy nepodceňujme Sam Stosur ta je výborná tenistka a třeba Jarmila Gajdošová je skoro doma a i to na ni může dýchnout. Postup bude těžký jsem sama zvědava jak to dopadne. :)

Krásný zbytek dne.
                                                                                          Vaše L.
  

středa 6. února 2013

Fed cup

Minulý týden se nám odehrál Davis cup tudíž nás tento týden čeká Fed Cup.

Česko změří síly s Austrálií a bude to boj. Teda alespoň  podle mě jelikož Lucie Šafářová má problémy s kolenem a asi všichni víme jak je na tom teď Petra Kvitová. Hlavní hvězdou Australanek je Samantha Stosur  a Jarmila Gajdošová.

Nejvíce se budu věnovat hlavní skupině kde jsou:

Česko-Austrálie 

Itálie-Amerika

Rusko-Japonsko 

Srbsko-Slovensko 






 

Návrat se povedl

Ahoj,

už včera jsem vás informovala o tom že se Rafael Nadal vrací na kurt a jak to dopadlo?

Rafa svůj první zápas po návratu odehrál ve čtyřhře spolu s Juanem Monacem. Tenisté hráli proti českému páru Čermák/Dlouhý. Rafael s Juanem vyhráli 6-2 6-3.

Rafael na tiskové konferenci uvedl jak to byl skvělý pocit zase hrát ale že nejhlavnější bude jak se mu povede ve dvouhře kterou dnes začne proti Delbonisovi.

úterý 5. února 2013

Rafa se vrací

Ano je to tak tak dlouho dobu na to všichni čekají a už je to tady RAFAEL NADAL SE DNES VRACÍ NA KURTY. 
Rafa si zvolil turnaj v Chile přesněji ve Viňa Del Mar. Už dnes večer se rozahraje v deblu Juanem Monacem a už zítra rozehraje svůj první zápas po třičtvrtěroční pauze.
Jeho poslední zápas byl ve Wimbledonu proti Lukáši Rosolovi.
Rafael tvrdí že koleno není stoprocentní a je sám zvědaví jak mu to půjde a prý očekávání také nejsou velké, nuž nechme se překvapit.

Když vše půjde dobře tak už na turnaji v Dubaji změří síly s rivali Novakem Djokovicem,Andym Murray a Rogerem Federerem.

 http://cdn01.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2012/06/nadal-sharapova/rafael-nadal-maria-sharapova-history-french-open-16.jpg

Tomáš Berdych titul neobhájí

Tomáš Berdych se po náročném víkendu ve Švýcarsku rozhodl že nepojede na turnaj do francouzského Montpellier. Ono je to logické Tomáš toho má v nohách hodně a prý má dokonce něco se zapěstím.
Tomáš prý na turnaj odcestoval ale na místě zjistil že letos ta obhajoba prostě nepůjde. Je to škoda ale zdraví je přednější.

Většina tenistů bude mít dva týdny volna než odcestují do Dubaje či následně do Ameriky.

http://mediadb.kicker.de/news/1000/1020/39000/artikel/764310/berdych800-1328460201.jpg

neděle 3. února 2013

Paříž- Vítězka

Omlouvám se v předchozím příspěvku jsem psala že finále v Paříži se uskuteční až večer ale opak je pravdou. :D

Turnaj v Paříži vyhrála Němka Mona Barthel která ve finále překvapivě porazila Saru Errani. Mona Berthel dokáže byt velmi dobrou a nebezpečnou hráčkou a to potvrdila i dnes. Saru Errani porazila 7:6 7:5. A připsala si tak svůj druhý titul v kariéře.

Paříž ovládla Mona Barthel. 

Pattaya Open

Tento týden se sehrál ještě jeden ženský turnaj krom Paříže a o to Pattaya Open. Zde jsme mohli vidět hráčky jako Sabine Lisicki,Ana Ivanovic a Maria Kirilenko. Poslední jmenovaná tento turnaj také ovládla.

Maria Kirilenko získala svůj šestý titul v kariéře.

Ve finále porazila také zmiňovanou Sabine Lisicki 5:7 6:1 7:6.

Dnes večer se také odehraje finále v Paříži mezi Monou Barthel a Sarou Errani a celý příští týden se nude konat ženský turnaj a to zdůvodu Fed Cupu.

Kirilenko Comes Back & Conquers
Kirilenko & Lisicki Into Pattaya Final

Davis Cup-Postupující

Ahoj,

pojďme se kouknout na další postupující. Ještě nejsou známy celkové výsledky z Ameriky a Kanady kde se kvůli časovému posunu začne hrát až za dvě hodiny.

Kanada-Španělsko 2:1 - Španělé sice první mečbol odvrátili ale ten druhý podle mě bude smrtelný

Itálie-Chorvatsko 2:1- Tady se aktuálně hraje a ještě není rozhodnuto

Belgie-Srbsko 0:3- Tady není co řešit zde je postup jistý a Srbsko tak poletí do Ameriky snad i s Novakem Djokovicem

Francie-Izrael 5:0- Taky tady jsem vám sama říkala že to bude jasné

Argentina-Německo 3:0- Argentina má také jistý postup do čtvrtfinále

Kazachstán-Rakousko 3:1-Tak tady to je docela překvapivé a to znamená že do Astany poletí naši tenisté

 http://static.guim.co.uk/sys-images/Sport/Pix/pictures/2012/9/19/1348071269805/The-Davis-Cup-trophy-008.jpg

Kanada-Španělsko 3:1- Ano je to tak Milos Raonic poslal Španělsko do baráže a Kandu do čtvrtfinále

Amerika-Brazílie 3:2-Posledni rozhodujicí bod přidal Sam Querry

sobota 2. února 2013

Davis Cup-Svět

Podívámě se jak jsou na tom po prvním hracím dnu ostátní země v hlavní skupině a musím říct že je to drsný. :D

Kanada-Španělsko 2:0 - Myslím že David Ferrer či Nicolas Almagro teď litují že nenastoupili jelikož to vypadá že Španělsko po dlouhé době vypadne v prbním kole

Itálie-Chorvatsko 1:1- Tento stav je předpokládáný a i tady se budou dít věci

Belgie-Srbsko 0:2- Tady by mělo už dnes po deblu být jasno

Amerika-Brázilie 2:0- Myslím že i tady bude dnes jasno

Francie-Izrael 2:0- Upřímně tady asi taky není co řešit

Argentina-Německo 2:0- V deblu by mohli uspět Němci a mohli byt tak alespoň snížit stav

Kazachstán-Rakousko 2:0- Tady je to docela překvapivě tak uvidíme co se z toho vyvine, vítěz tohoto duelu bude hrát s vítězem Česko-Švýcarsko



 





Paříž-Semifinalistky

Krásnou sobotu,

už známe semifinalistky na turnaji v Paříži a to bez českého obsazení.

Lucie Šafářová nestačila ve čtvrtfinále na Bertens 1:6 5:7.

Ve čtvrtfinále končí také Petra Kvitová ta nestačila na Kristinu Maladěvič 3:6 4:6. Snad je toto poslední zlom kdy si Petra uvědomí že už musí začít něco dělat jinak se hodně propadne.

Nejvýše nasazená Sara Errani porazila Španělku Navarro 7:5 4:6 7:5.

Mona Barthel porazila domácí Marion Bartoli 7:6 6:4. A zahraje si tak už druhé semifinále v této sezoně.

Semifinálové dvojice: 

Errani-Bertens
Barthel-Mladěvič 

Mladenovic's singles campaign got off to a surprising start against No.7 seed Julia Goerges.

Bartoli survived four set points down 5-4 in the first set then went on a tear to win, 75 61.

http://www.wtatennis.com/videos/article/3062254/title/paris-friday-highlights



pátek 1. února 2013

Davis Cup-Zápasy

Ahoj,

máme za sebou první zápas dvouhry mezi Stanislasem Wawrinkou a Lukášem Rosolem.

Lukáš Rosol nestačil na Stena Wawrinku podlehl mu ve třech setech 4:6 3:6 4:6. Stanislas Wawrinka hrál skvělý tenis jeho forma z Melbourne pokračuje. Lukáš Rosol ho neměl čím překvapit ale dokázal držet krok.

Za malou chvíli se o další bod utkají Tomáš Berdych a Laaksonen.

ČESKO-ŠVÝCARSKO 0:1 

Tomáš Berdych svůj zápas zatím zvládá vede 2:0 na sety. A Česko je blízko vyrovnání na 1:1. Tomáš Berdych svůj zápas dotáhl do vítězného konce a Laaksonena porazil 6:3 6:2 6:7 6:1. 

ČESKO-ŠVÝCARSKO 1:1 


2. HRACÍ DEN

Dnes se děli věci tenisté odehráli nejdelší daviscapový zápas historie!!!! Debl šel až do pěti setů kde naši tenisté udolaly pár Wawrinka/Chiudinely 24:22. Tento zápas by si zasloužily vyhrát oba týmy ten zážitek je obrovský. A ta představa že už zítra v 12:30 mají Wawrinka a Berdych sehrát zápas tak ta je musí děsit. Kdo zápas sledoval nelitoval to byl prostě tenisový svátek!!! 


Wawrinka/Chiudinely-Berdych/Rosol 4:6 7:5 4:6 7:6 22:24  

ČESKO-ŠVÝCARSKO 2:1 

 





3.HRACÍ DEN





Dnes to byl souboj mezi týmovými jedničkami a to mezi Tomášem Berdychem a Stanislasem Wawrinkou. První set byl velmi rozpačitý hračí se spíše oťukávali ale i tak první set vyhrál Berdych 6:3. Druhý set byl už o něco vyrovnanější a rozhodlo jedno sebrané podání v prospěch Tomáše 6:4. Třetí set tak tomu dominoval Stanislas Wawrinka hrál přešně a byl lepší než Berdych 6:3. Čtvrtý set byl tak vyrovnáný že musel rozhodnout tiebrejk kde byl v koncovce lepší Tomáš Berdych 7:6. 



Čeští tenisté tak postupují do čtvrtfinále kde se utkají s Kazachstánem a to od 5.dubna. 


ČESKO-ŠVÝCARSKO 3:1