sobota 9. února 2013

Fed Cup-Zápasy

Ahoj, máme za sebou první zápas mezi Kvitovou a Gajdošovou.

Česko-Austrálie 1:0

Petra Kvitová porazila Jarmilu Gajdošovou 7:6 6:3. Petra se potýkala s problémy ale svoji soupeřku porazit dokázala. Popravdě ani nevím jak to na kurtu probíhalo jelikož jsem podlehla a dívala se na MS v Biatlonu. :D

Za malou chvíli se na kurtu představí Lucie Šafářová a Sam Stosur.

Česko-Austrálie 2:0

Lucie Šafářová překvapivě poráží Sam Stosur ve dvou tiebrejcích. Petra Kvitová tak může už zítra rozhodnout proti Sam Stosur postup.


2.HRACÍ DEN 

Dnes se mělo vše rozhodnout a bylo jedno jestli to bude v prvním zápase a nebo v tom druhém. Naštěstí se vše rozhodlo v tom prvním zápase mezi Kvitovou a Stosur. Tento zápas šel až do tří setů. V prvním setu měla jasně navrch Sam Stosur byla jednoznačně lepší hráčkou a první set si zasloužila 6:2. Druhý set to zase byla jízda Petry Kvitové Australanku přehrávala a druhý set tak získala 7:6. Ve třetím setu Sam prohrávala už 0:4 ale dokázala se vzchopit ale na výhru to nestačilo 6:4 pro Petru. Češky tak postupují do semifinále kde na ně čeká lepší z dvojice Amerika-Itálie což je docela těžký los.

Petra Kvitová po zápase řekla že to byl její nejlepší zápas v sezoně a myslím že měla pravdu hrála opravdu jako hráčka Top 10 a tak dlouhou dobu nehrála.

Na celkové 4:0 zvýšil debl Hlaváčková /Hradecká .

ČESKO-AUSTRÁLIE 4:0

Petra Kvitová se hecuje v utkání se Samanthou Stosurovou z Austrálie.

 Český tým slaví postup do semifinále, zleva Lucie Hradecká, Andrea Hlaváčková, Petra Kvitová, Lucie Šafářová.


Žádné komentáře:

Okomentovat