pátek 1. února 2013

Davis Cup-Zápasy

Ahoj,

máme za sebou první zápas dvouhry mezi Stanislasem Wawrinkou a Lukášem Rosolem.

Lukáš Rosol nestačil na Stena Wawrinku podlehl mu ve třech setech 4:6 3:6 4:6. Stanislas Wawrinka hrál skvělý tenis jeho forma z Melbourne pokračuje. Lukáš Rosol ho neměl čím překvapit ale dokázal držet krok.

Za malou chvíli se o další bod utkají Tomáš Berdych a Laaksonen.

ČESKO-ŠVÝCARSKO 0:1 

Tomáš Berdych svůj zápas zatím zvládá vede 2:0 na sety. A Česko je blízko vyrovnání na 1:1. Tomáš Berdych svůj zápas dotáhl do vítězného konce a Laaksonena porazil 6:3 6:2 6:7 6:1. 

ČESKO-ŠVÝCARSKO 1:1 


2. HRACÍ DEN

Dnes se děli věci tenisté odehráli nejdelší daviscapový zápas historie!!!! Debl šel až do pěti setů kde naši tenisté udolaly pár Wawrinka/Chiudinely 24:22. Tento zápas by si zasloužily vyhrát oba týmy ten zážitek je obrovský. A ta představa že už zítra v 12:30 mají Wawrinka a Berdych sehrát zápas tak ta je musí děsit. Kdo zápas sledoval nelitoval to byl prostě tenisový svátek!!! 


Wawrinka/Chiudinely-Berdych/Rosol 4:6 7:5 4:6 7:6 22:24  

ČESKO-ŠVÝCARSKO 2:1 

 





3.HRACÍ DEN





Dnes to byl souboj mezi týmovými jedničkami a to mezi Tomášem Berdychem a Stanislasem Wawrinkou. První set byl velmi rozpačitý hračí se spíše oťukávali ale i tak první set vyhrál Berdych 6:3. Druhý set byl už o něco vyrovnanější a rozhodlo jedno sebrané podání v prospěch Tomáše 6:4. Třetí set tak tomu dominoval Stanislas Wawrinka hrál přešně a byl lepší než Berdych 6:3. Čtvrtý set byl tak vyrovnáný že musel rozhodnout tiebrejk kde byl v koncovce lepší Tomáš Berdych 7:6. 



Čeští tenisté tak postupují do čtvrtfinále kde se utkají s Kazachstánem a to od 5.dubna. 


ČESKO-ŠVÝCARSKO 3:1 

Žádné komentáře:

Okomentovat