středa 23. ledna 2013

Semifinalisté

Ahoj,

dnes se toho hodně událo a také se nám zrodilo obrovské překvapení.

Ženy:

O zápase Světlana Kuznětsova a Victoria Azarenka jsem  si myslela že Světalana Viku více potrápí.
První set se musel rozhodovat v tiebrejku který získala Victoria a druhý vyzněl také pro obhájkyni titulu 6:1.

O první zápase jsem si myslela že Světalana světovou jedničku potrápí ale o druhé zápase nevím proč ale měla jsem pocit že Serena padne a ono se tak stalo. Ano je to tak Serena Williams skončila na raketě devatenáctileté Sloane Stephens, ale to díky tomu že Serena na konci druhého setu utrpěla zranění zad.
První set získala Serena 6:3 ale v tom druhé utrpěla již zmiňované zranění a prohrála 5:7. A třetí set patřil mladé Sloane. Sloane má obrovský talent a tady to jen potvrzuje,ten kdo řekl že si na ni Serena smlsne tak by si měl nafackovat. :D

Muži: 

Andy Murray tak lehce proplouvá až proplul do semifinále. Ve čtvrtfinále se Andy utkal s Francouzem Jeremym Chardym a zápas jednoznačný. Andymu je dařilo snad všechno a proto první set vyhrál 6:4 v to druhém byl ještě lepší a získal ho 6:1 a třetí set 6:2.

Druhé čtvrtfinále bylo vyrovnané do posledního míčku. Spolu se utkali Roger Federer a Jo-Wilfried Tsonga.
Tak jak hrál Tsonga dnes tak jsem ho neviděla hrát už hodně dlouho a Roger Federer s tím měl problémy.
První set dospěl až do tiebrejku kde uspěl Roger 7:6, v druhém se tu Tsonga sebral Rogerovi podání a set dotáhl na 6:4. Třetí set to byla zase bitva až dokonce a zase set dospěl do tiebrejku kde byl zase lepší Roger 7:6. Čtvrtý set byl v rukou Jo-Wilfrieda Tsongy 6:4. O vítězi tak musel rozhodnout až pátý a ta si Roger nic nenechal ukrást 6:3 a postoupil tak do semifinále. Zápas byl úžasný jedna hezčí výměna než ta druhá, no prostě skvělý zážitek.


Zítra se můžeme těšit na semifinále. Jako první se nám představí v 3:30 Maria Sharapova proti Li Na.
Druhý zápas bude velmi zajímavý Victoria Azarenka a Sloane Stephens. Třetí zápas se bude týkat můžu a to v 9:30 proti sobě nastoupí Novak Djokovic a David Ferrer.

Zítra to bude ještě napínavější a zajímavější, kdo se chystáte vstávat? :D Zajímalo by mě koho tipujete o finále. :)  

Krásný zbytek dne. :) Vaše L. 

Žádné komentáře:

Okomentovat