čtvrtek 24. ledna 2013

Finalisté

Ahoj,

nevím jak vám ale Australian Open neskutečně utíká už známe finalisty. Ženy budou finále hrát v sobotu a muži v neděli. Na kurtech v Melbourne to dnes pořádně vřelo.

SEMIFINÁLE ŽENY:

Začnu tím prvním semifinále kde se proti sobě postavily Maria Sharapova a Na Li, ač se očekávalo to že vítězka tohoto zápasu je jasná tak to bylo přesně naopak. Ano Maria Sharapova podlehla Na Li. Když jsem to ráno zjistilo tak jsem ihned šla pustit záznam nešlo mi do hlavy že by Maria prohrála 2:6 2:6. Na Li předvedla skvělý výkon,řekla bych že hraje nejlepší tenis co kdy hrála dnes Marii prostě drtila vítěznými údery a skvělým podáním,klobouk dolu před ní. :) Ale něco na Marii bylo špatně,neví ale přišla mi nesvá a i to mohlo hrát na psychice. Na Li je moji favoritkou na titul je vidět že každý den šest hodin dřiny se jí vyplácí.

Druhou finalistkou se stala Victoria Azarenka která porazila mladou Sloane Stephens. První set byl jednoznačný pro světovou jedničku 6:1. Ale ve druhém setu za stavu 5:1 se Sloane rozjela a dotáhla to na 5:4 a za tohoto stavu si myslím že to Victorie Azarenka přehnala vzala medical timeout tak aby rozhodila Sloane a ta se pak nevrátila do svého rytmu a to se podařilo Azarenka získala druhý set 6:4. Promiňte ale udělat takovouhle zbabělost může jen Azarenka, tohle není fér k její soupeřce.

SEMIFINÁLE MUŽI: 

Zápas mezi Novakem Djokovicem a Davidem Ferrerem byl jednoznačný. David Ferrer nemá na Novaka žádnou zbraň a tak si sním Novak dělal co se mu zalíbilo a první set získal 6:2. David Ferrer se snažil chodit do dlouhých výměn ale to mu bylo mu bylo na nic. Druhý set získal také Novak poměrem 6:2 a třetí set ten byl už jen v jeho režii Novaka 6:1. Novak předvádí na Australian Open skvělý tenis a nebude lehké ho porazit.

To jsou dnešní zápasy,zítra se můžeme těšit na poslední semifinále Andy Murray a Roger Federer.

CO MYSLÍTE KTERÁ ŽENA ZVEDNE NAD HLAVU TITUL Z AUSTRALIAN OPEN?   
Victoria Azarenka




Novak Djokovic
Li Na

Žádné komentáře:

Okomentovat