úterý 22. ledna 2013

První semifinalisté

Ahoj všem,

ano je to tak už se pomalu blížíme ke konci,známe polovinu semifinalistů. Semifinalisté jsou zatím pole očekávání uvidíme co nám přinese zítřek.

Petra Kvitová obdržela divokou kartu na turnaj v triumfovala.

Muži:

Čtvrtfinále mezi Nicolasem Almagrem a Davidem Ferrerem bylo vyrovnané, Almagro vedl už 2:0 na sety měl dokonce tři mečboly ale ani jeden neproměnil a David Ferrer zápas otočil. 6:4 6:4 5:7 6:7 2:6.

Druhé čtvrtfinále mezi Novakem Djokovicem a Tomášem Berdychem bylo dá se říci jednoznačné. 6:1 4:6 6:1 6:4. Na kurtu bylo vidět kdo má navíc, a to že Berdych po zápase řekl že nehrál na 100% si myslím že nebyla pravda hrál tak jako vždy ale myslím si že mu chyběla motivace pro ten zápas. Ostatně Novak jde do semifinále a má velkou šanci do finále a třeba obhájit titul.

Ženy:

Tady bylo zajímavé první čtvrtfinále mezi Li Na a Agnieszkou Radwaňskou, tento zápas neměl favoritku.První set byl klidný až vleklý,tenisty věděly co od té druhé čekat ale koncovku lépe zvládla Li Na 7:5. V druhé setu sice na začátku vedla Aga ale to nebylo platné ve druhém prohrála 2:6. Li Na potom co změnila trenéra jde hodně nahoru.

Druhé čtvrtfinále mezi Marii Sharapovou a Jekaťerinou Makareva byla jednoznačné. Maroa kralovala i tomuto zápasu 6:2 6:2. Masha tak lehce proplouvá turnajem a i to může být pro ni výhoda,pozornost je více soustředěna na Azarenku a Williams.











Žádné komentáře:

Okomentovat