sobota 2. listopadu 2013

Velký mišmaš

Ahoj,

strašně mě mrzí,že jsem se teď tři dny neozvala,ale nebylo to proto,že jsem byla líná nebo tak něco,ale bohužel čas je můj velký nepřítel. Od příští sezony se bude hodně věcí na blogu měnit,určitě o tom ještě někdy více. Dnes se dáme velký mišmaš všeho novinky, Turnaj mistrů,Fed Cup atd.

Začala bych asi tím nejpodstatnějším a to,že se náš skvělý deblový pár H+H rozpadl. Andreu Hlaváčkovou ani Luckou Hradeckou spolu už na turnajích neuvidíme,maximálně ve Fed cupu. Slibovala jsem samostatný článek o tomto duu,ten určitě přijde,ale rozhodla jsem ho zařadit mezi sérii článků,které přijdou po sezoně. Rozpad tohoto páru není jasný,jediné co víme,tak že spolupráci ukončila Andrea a vše bylo skoro z hodiny na hodinu. Andrea si našla novou partnerku a to Lucii Šafářovou.


Turnaj mistrů: 

Už v pondělí nám začne dlouho očekávaný Turnaj mistrů a že se bude na co dívat. Jen mě mrzí,že bude chybět Andy Murray,ale zdraví ho nepustí. Na turnaji nechybí ani Tomáš Berdych a dalších 7 hráčů. A kdo jsou ti šťastlivci?

Skupina A:                                                                      Skupina B: 

Rafael Nadal                                                                   Novak Djokovic
David Ferrer                                                                   Juan Martín del Potro
Tomáš Berdych                                                               Roger Federer
Stanislas Wawrinka                                                         Richard Gasquet

Už se moc těším na ty skvělé zápasy,které nás čekají blíže se na Turnaj mistrů podíváme zítra,kde si shrneme,kdo je favoritem či kdy bude první zápas hrát Tomáš Berdych.

Fed Cup: 

Tento víkend se hraje i finále Fed Cupu,kde bohužel nefiguruje náš tým,ale Itálie a Rusko. Hodně mě zklamalo to,že ruské hráčky nechtěly reprezentovat svoji zemi ve finále,nevím tohle mě opravdu dostalo. Rusko tím pádem hraje s mladými tenistkami,které nemají moc zkušeností. Po dnešku vede Itálie nad Ruskem 2:0 a zítra Sara Errani vše dovrší. Myslím,že nemá cenu se tomuto věnovat více,protože by to bylo možná i zbytečné.



Paříž: 

Zítra se na tomto turnaji hraje finále a teprve před malou chvílí nám skončili semifinálové zápasy. Ve finále na sebe narazí obhájce titulu David Ferrer a Novak Djokovic. Oba si museli ve čtvrtfinále poradit s těžkými soupeři Novak s Rogerem Federerem a David s Rafalem Nadalem. Finálovým favoritem bude podle všeho Novaka,ale David Ferrer rozhodně není bez šance.

Djokovic-Federer 4:6 6:3 6:2
Ferrer-Nadal 6:3 7:5



Novinky: 

Návrat Marie Sharapove na kurty nebude zrovna jednoduchý. Maria se před několika dny nechala slyšet,že existuje i možnost,které se nám nebude zrovna líbit. Maria nejspíš nestihne první Grandslam sezony Australian Open.Problémy s ramenem nadále přetrvávají a už se začali rojit i spekulace,že Maria ukončí kariéru,tak doufejme opravdu,jen ve spekulace.

Caroline Wozniacki má nového trenéra je jím bývalý trenér Marie Sharapove Thomas Hogstedt. Caro by prý ráda získala Grandslam a posunula se v žebříčku ku předu.

Sociální sítě: 

Jak asi víte,tak byl Hallowen a ten si nenechali ujít ani tenisté,třeba Laura Robson. 

Dnešní los Turnaje mistrů.

Italské tenistky fandí Robertě Vinci. 

Jurgen Melzer se poprvé potápěl. 
Vložený trvalý odkaz obrázku

Dnes toho bylo až nad hlavu,takže pokud jste to přelouskali,tak gratuluji. 
Hezký sobotní večer. 
Lenka



Žádné komentáře:

Okomentovat