neděle 13. října 2013

Vítězové turnajů

Hezkou neděli,

dnes se hrálo finále dvou turnajů jeden mužský a jeden ženský. V týdnu sice byla řeč jen o turnaji ATP v Šanghaji,ale zmíním se i o vítězce turnaje WTA v Linzi a v Osace.

Šanghaj: 

Finále mezi Novakem Djokovicem a Juanem Martínem del Potrem bylo finále s velkým F! Tak skvělý zápas jsem viděla naposledy ve Wimbledonu. První set sice jasně opanoval Novak Djokovic,kterému všechno vycházelo a míčky hrál hned po odskoku a s tím měl problémy DELPO,jež předvedl v prvním setu výkony,který jsem u něj dlouho neviděla,jako by si ani neuvědomil,že už zápas začal. Ten,kdo si myslel,že zápas bude po prvním setu otázkou 20 minut,tak se spletl. Ve druhém setu byl naopak lepší Del Potro,kterému šel servis a jeho razantní údery měli správnou délku. O vítězi tudíž musel rozhodnout až třetí set. Třetí set byl napínavý do posledního míčku a plný skvělých výměn,ale koncovku zvládl lépe Novak Djokovic a připsal si další letošní titul.

Djokovic-Del Potro 6:1 3:6 7:6

Výsledek je asi správný,ale velmi mě zklamalo,to jak se Novak při zápase choval,takové chování jsem u něj ještě nezažila a jsem z toho hodně zklamaná. Ten,kdo zápas sledoval ví o čem mluvím a ten,kdo ne,tak raději ani nechtějte vědět.


Linz: 

Na tomto turnaji získala svůj třetí titul německá tenista Angelique Kerber,která se finále porazila Anu Ivanovic. I tohle ženské finále nabídlo plno skvostných výměn. V prvním setu předváděli hráčky podobné výkonu,ale v koncovce sady urvala set na svoji stranu Angelique. Druhý set byl ještě vyrovnanější je sice pravda,že obě hráčky hodně bojovali se svým podáním,ale i tak dospěl set až do tiebreiku,kde Ana Ivanovic napáchala hodně nevynucených chyb a titul tak získala Angelique.

Kerber-Ivanovic 6:4 7:6

Ve deblu zde získali svůj první titul sestry Plíškovy,gratulujeme! :)



Osaka: 

Druhý letošní titul si připsala Samantha Stosur,která jako nasazená jednička turnaje v Osace získala titul. 
Sam ve finále porazila Buchard 3:6 7:6 6:2. 

Žádné komentáře:

Okomentovat