sobota 12. října 2013

Sobotní směs

Ahoj,

nevím,jak u vás,ale u nás byl dnes krásný den plný sluníčka a zima taky nebyla. Ideální den na sledování tenisu. :D A ten,kdo se díval,tak nelitoval,protože oba semifinálové zápasy v Šanghaji byly plné skvělých momentů.

Finalisté Šanghaje: 

První semifinále mezi Novakem Djokovicem a Jo-Wilfriedem Tsongou bylo zajímavé,ale tento zápas nebyl,tak skvělý jako ten první. V prvním setu byl jasně lepší Novak Djokovic měl lepší servis než Tsonga a jeho údery byly razantnější a nepáchal tolik nevynucených chyb. Druhý set nám nabídl několik sporných momentů,kde se nadalo odhadnout zda měl rozhodčí pravdu či ne a to hodně rozhořčilo Novaka Djokovice. V druhém setu byl výkon Jo-Wilfrieda Tsongy lepší než v prvním setu hodně míčků získal díky skvělému forehandu,ale nakonec si výhru Novak uniknout nenechal.

Djokovic-Tsonga 6:2 7:5

To druhé semifinále to bylo úplně jiné kafe. :D Zápas mezi Juanem Martínem del Potrem a Rafaelem Nadalem byla bitva s krásnými výměnami a ještě lepšími výkony. Hned od začátku zápasu dominoval skvěle hrající DELPO,který měl 100% servis,naopak Rafa se trápil a dělal hodně nevynucených chyb a podle toho dopadl první set. Ve druhém setu jsme byli svědky úžasných a nadlidských výměn na které bylo radost pohledět. DELPO ničil Rafu svými forehandy i backhandy a už bylo jasné,kdo bude lepší. Neřekla bych,že Rafa hrál špatně to jen DELPO hrál svůj skvělý tenis.

Del Potro-Nadal 6:2 6:4

Finále se bude hrát zítra od 11:00. Jsem moc zvědava,kdo vyhraje já favorita nemám a po dnešních výkonech nejspíš favorit jasný není.

Novinky: 

Česko bude mít zastoupení v lednu na Hopman Cupu za Česko bude hrát dvojice Petra Kvitová a Radek Štěpánek. Tak uvidíme zda Česko získá další titul z toho prestižního turnaje.

Už známe všechny účastnice Turnaje mistryň. Je to k neuvěření,ale poslední vyrcholový turnaj sezony začíná už za 10 dnů a kdo se tam představí? Serena Williams,Victorie Azarenka, Agnieszka Radwaňská, Li Na, Sara Errani, Petra Kvitová, Jelena Jankovic a Angelique Kerber.

Fotky: 

Takto vypadal oběd Sary Errani,no dala bych si taky. :D Neříkejte,že vy ne. :D

Dominika Cibulková po příletu na Slovensko hned spěchala do knihkupectví. 

Zajímavá fotka,že by Novak přešel od tenisu kde zpěvu? :D 

Ana Ivanovic v Linzi. 
Vložený trvalý odkaz obrázku

Maria Kirilenko ve svém rodném Rusku. 
Vložený trvalý odkaz obrázku

Agnieszka rozbaluje sadu oblečení a bot pro Turnaj mistryň. 
Vložený trvalý odkaz obrázku

To už je úplně všechno. Užívejte příjemného večera a zítra se tady. :D 
Lenka


Žádné komentáře:

Okomentovat