neděle 6. října 2013

Vítězové turnajů

Ahoj,

pokud jste dnes čekali výsledky z vítězi,tak jste čekali dobře. ;) Dnešní článek bude o vítězích,jelikož známe vítěze turnajů z Pekingu a Tokia. Finálové zápasy byly zajímavě a už před zápasy bylo jisté,že favority nemáme. Takže,jak to dopadlo?

Ženy: 

Peking: 

Zde kralovala Serena Willimas její vítězství bylo už předem prakticky jisté,co si budeme povídat. :D Serena ve finále porazila Jelenu Jankovic a zápas nebyl zrovna dlouhý na kurtu bylo jasně vidět,kdo na navrch. Serena si tak připsala svůj desátý letošní titul.

Williams-Jankovic 6:2 6:2



Muži: 

Tokio: 

V tomto finále nebyl jasný favorit,protože koho chcete vybrat Juan Martín del Potro nebo Milos Raonic. Tenisté s nejlepším servisem na okruhu se právě potkali ve finále v Tokiu. Podle výkonů z předešlých zápasu jsem více tipovala na vítěze Milose Raonice,ale jak to bývá stal se opak. Finále bylo velmi napínavé a ne zrovna jasné a jednoduché,nakonec odešel jako vítěz Juan Martín del Potro,který si připsal letošní 3. titul a žebříčkově si velmi polepší. 

Del Potro-Raonic 7:6 7:5 
Peking: 

Tohle finále bylo asi ze všech předchozích nejsledovanější,jelikož se proti sobě postavili Novak Djokovic a Rafael Nadal. Popravdě já jsem si ani nedokázala tipnout,kdo se stane vítězem,ale myslím,že vše nakonec dopadlo,tak jak mělo. Ve finále byl lepší Novak Djokovic,který Rafu trápil,jak jen to šlo a snažil se urvat každý bod a to ve finále rozhodlo. Novak sice zítra přijde o svůj post,ale titul z Pekingu dokázal obhájit. 

Djokovic-Nadal 6:4 6:3 

To byly dnešní finále a zítra nás čeká žebříček plný změň,takže se máte na co těšit. 
Přeji vám hezký zbytek večera. 
Lenka



Žádné komentáře:

Okomentovat