sobota 5. října 2013

Sobotní PEL MEL

Ahoj,

jak už býva v sobotu tradicí nás čeká PEL MEL,což jsou výsledky,novinky a fotky dohromady. Výsledky budou podobně jako v předchozích článcích z Pekingu a Tokia. Příští týden nás čeká mužský turnaj v Šanghaji.

Ženy: 

Peking finalistky: 

Petra Kvitová nebude tento týden hrát finále dnes v semifinále nestačila na Jelenu Jankovic. Petra prohrála ve třech setech a přitom letos je Peťa na třísetové zápasy naprostá jednička. Peťa se snaží dostat na vyvrcholení sezony a to na Turnaj mistryň do Instanbulu,zatím by tam byla,ale ještě je mnoho turnajů před námi.

Jankovic-Kvitová 6:7 6:1 6:1

Podle očekávání se do finále probojovala světová jednička Serena Willimas,která je suverení,tak jako celou sezonu. Dnes přehrála Agnieszku Radwanskou a je bezpochyby favoritkou finále a troufám si říct,že si Serena připíše další letošní titul.

Willimas- Radwanska 6:2 6:2

Muži: 

Peking finalisté: 

Semifinále mezi Tomášem Berdychem a Rafaelem Nadalem na které jsme si všichni těšili se nakonec nekonalo. Tomáš v prvním setu za stavu 2:4 zápas skrečoval. Tom zápas vzdal kvůli bolestem zad. Rafa,tak měl snadnou cestu do finále. Škoda mohl to být zajímavý zápas.

Druhým finalistou se stal Novak Djokovic,který vyhrál své semifinále nad Richardem Gasquetem. Tento zápas byl velmi pěkný skoro se nechce věřit,že skončil,tak jednoznačně. Uvidíme s jakou taktikou vyrukuje ve finále Novak a zda se mu podaří uspět.

Djokovic-Gasquet 6:4 6:2

Tokio finalisté: 

Nasazená jednička Juan Martín del Potro postoupil do finále,když porazil Nicolase Almagra,ale nebyl to jednoduchý zápas. Delpo nepředvádí v Tokiu,tak dobré výkony řekla bych,že umí hrát lepé hlavně potom co předvedl ve Wwimbledonu je to docela rozdíl.

Del Potro-Almagro 7:6 7:6

Milos Raonic si i tento týden zahraje finále je vidět,že je při chuti a daří se mu. Dnes v semifinále přehrál Ivana Dodiga,ale neměl to lehké hlavně první set ho Dodig hodně potrápil. Jsem zvědava,kdo odejde jako vítěz finále bude zajímavé a možná bych spíše vsázela na Milose Raonice.

Raonic-Dodig 7:6 6:1

Novinky: 

Teď přesně nevím jestli jsem to už tento týden nezmiňovala jestli ano,tak mě prosím omluvte. Už je jasné,že finále Davis Cupu Česko-Srbsko se bude hrát v Bělehrade,ale už víme i povrch finálové utkání se odehrají na pomalém tvrdém povrchu. Srbové zvolili povrch,který nebude našim hráčům moc sedět hlavně Tomáši Berdychovi,tak uvidíme. Mě docela tento povrch zaskočil čekala jsem,že si Srbové vyberou antuku.

Maria Sharapova sice ještě nenašla nového trenéra,ba naopak stihla už vyměnit svého kondičního trenéra. Její nový kondiční trenér je bývalí francouzský ragbista Jorem Bianch.

Od pondělí bude mít mužský žebříček novou světovou jedničkou a tím dotyčným bude Rafael Nadal o svůj post,tak přijde Novak Djokovic.

Fotky: 

Elena Vesnina si v Moskvě zašla na nákupy a zjevně si to užívala. :D


Maria Sharapova nás zdraví z Londýna. Teď si to neodpustím,ty hadříky jsou božský! :D

Sam Stosur ochutnala velmi zvláštní sushi.  :D 

Novak Djokovic a reklama na Adidas. 

Dnes byl text opravdu vyčerpávající já vím,ale už jste u konce. :D Gratuluji všem co jste se tím prodrali. :D 
Lenka



Žádné komentáře:

Okomentovat