neděle 11. srpna 2013

Toronto a Montreal-Finalisté

Ahoj,

zase se nám chílí další turnaje ke svému konci. Příští týden bude na pořadu dnes turnaj v Cincinnati,kde už nebude chybět třeba Maria Sharapova či Victoria Azarenka. Ale to je ještě daleko nejprve musí skončit tyto turnaje. A tak se pojďme podívat kdo se utká o titul.

Toronto: 

Podle očekávání se do finále dostala světová jednička Serena Williams,která s semifinále porazila Polku Agnieszku Radwaňskou. A Serena si,tak zahraje o další letošní titul.

Soupeřkou světové jedničky bude překvapení turnaje a to Rumunka Sorana Cirstea,která nejen,že vyřadila Petru Kvitovou,ale v semifinále si smlsla na Číňance Li Na. Sorana před tímto turnajem měla několik tréninků se Steffi Graf a je vidět,že jí to prospělo.

S. Williams - A. Radwaňská  7-6 6-4
Cirstea - Na Li  6-1 7-6

Montreal:

Semifinále mezi Rafaelem Nadalem a Novakem Djokovicem bylo hodně sledované,zápas neměl favorita a byla to podívaná až dokonce,ale vítězně odešel Rafael Nadal a Novak Djokovic,tak svůj titul neobhají.

Kanadské semifinále se uskutečnilo mezi Milosem Raonicem a Vaškem Pospíšilem,takže už  bylo jané,že se do finále podívá Kanaďan. Ani tento nebyl zrovna krátký a vítězně odešel Milos Raonic,který se v pondělí posune do Top 10 a bude,tak úplně první Kanaďan,kterému se to podařilo.

Nadal - Djokovic  6-4 3-6 7-6
Raonic - Pospisil  6-4 1-6 7-6



Hezký den. 
Lenka

Žádné komentáře:

Okomentovat