neděle 21. července 2013

Turnajoví vítězové

Ahoj,

tento týden se hrálo několik turnajů a dnes proběhla finále i s českou účastí. Příští týden bych chtěla napsat slibovaný článek o spolupráci Andyho Murrayho s Ivanem Lendlem a možná dojde řada i na outfity.Ale teď k turnajům.

Hamburk: 

Na tomto turnaji byl jasným favoritem Roger Federer,ale ten překvapivě vypadl v semifinále s hráčem se kterým by neměl prohrávat. Letos  se tohle Rogerovi nestalo poprvé a už se mluví o tom zda tohle není poslední sezona Rogera Federera.

Vítězem v Hamburku se stal Fabio Fognini,který se finále porazil Delbonise,ale zápas nebyl zrovna lehký 4:6 7:6 6:2. Ještě před měsícem neměl tento Ital ani jeden vyhraný turnaj a teď má hned dva.


Bogota: 

Vítězem tohoto turnaje je Ivo Karlovic a jiný tenista si to nezaslouží,tak jako on. Před několika měsíci mu říkali,že už tenis nebude moci nikdy hrát,ale on to dokázal. Ivo ve finále porazil Fallu 6:3 7:6 a slaví titul.


Bastad: 

Na tomto turnaji byla nasazenou jedničkou Serena Willimas a ta potvrdila letošní dominanci na antuce.

Serena se ve finále střetla s domácí Švédkou Larsson 6:4 6:1. Serena se zdá letos nezastavitelná,tak uvidíme,jak ji to půjde na tvrdém povrchu. 


Gastein: 

Tady mělo finále i české zastoupení a to Andreu Hlaváčkovou,která si po delší době zahrála finále,ale bohužel nestačila na svoji soupeřku Meusburger 5:7 2:6. 




Dnešní den je také výjimečný tím,že končí už 100 Tour de France. Myslím,že 100 let je opravdu počin. A jelikož se stým vítězem stal Christopher Froome z mého oblíbeného týmu Sky,tak sem nemůžu nedat Tour de France. Škoda,že Roman Kreuziger nebyl na stupních vítězů,ale 5.místo je obrovský výsledek. Tour de France bude mít ještě spousty skvělých ročníku a já ji přeji aby zůstala,tak skvělá jako je. :) 

Hezkou noc. Lenka. :)

Žádné komentáře:

Okomentovat