úterý 2. července 2013

Semifinalistky

Ahoj,

už za sebou máme ženské čtvrtfinálové zápasy ty mužské se odehrají zítra. K dnešku bych asi řekla,že vše dopadlo podle očekávání bez nějakého překvapení asi si říkáte jestli jsem nezbláznila,ale nezbláznila jsem se za chvíli se dozvíte proč. :D

První semifinále mezi Agnieszkou Radwaňskou a Li Na muselo být dvakrát kvůli dešti přerušeno,takže se hrálo v takových polních podmínkách. První set byl nesmírně vyrovnaný až do posledního bodu v tiebreiku byla lepší Aga. Druhý set naopak opanovala skvěle hrající Li Na a po zásluze set získala. No a ve třetím setu jasně dominovala loňská finalistka Radwaňská a raduje se tak z postupu.

Na svůj obrovský úspěch navázala Sabine Lisicki,která porazila Kanepi. Sabine sice v prvním setu měla problémy,ale ty na konci setu přetavila ve skvělé výměny a po zásluze set opanovala. Druhý set byl,ale už v její režii přemožitelka Sereny Williams ho vyhrála 6:3 a postupuje tak po druhé v kariéře do semifinále Grandslamu a to znovu ve Wimbledonu. Pro mě je Sabine teď největší favoritkou na titul,ale semifinále bude mít proti Radwaňské těžké,ale moc bych jí přála titul.

Marion Bartoli finalistka z roku 2007 se dnes utkala s mladou Sloane Stephens. I tento zápas musel být kvůli dešti přerušen a to možná i rozhodlo. První set byl velmi dlouho vyrovnaný možná,ale menší problémy měla Marion,ale potom začala Sloane přehrávat a set vyhrála. Ve druhém setu to bylo možná ještě více vyrovnané. Koncovku lépe zvládla Marion a Sloane,tak na úspěch z Australian Open nenavázala.

To nejdelší na konec. Petra Kvitová podlehla Kirsten Flipkens. Pro někoho to je možná překvapení,ale popravdě já to čekala. Nejvíc mě dostávalo to jak všichni říkali,jak má Petra finále jisté atd. to by mě zajímalo co budou říkat dnes. :D První set sice začala lépe Petra a vyhrála ho,ale taky trochu se štěstím. Ve druhém setu na kurtu jasně dominovala Kirsten,která těžila z úplně zbytečných chyb Petry Kvitové. A třetí set? No ten si popravdě prohrála Petra sama. Petra by měla šanci uspět kdyby nepáchala ty zbytečné chyby pokud nezačne s tímhle něco dělat,tak to s ní nedopadne dobře. Docela by mě zajímalo,kam až to dojde a kdy Petra začne už něco s tímhle dělat,protože,aby hráčka s takovým talentem dopadla takto to tu dlouho nebylo. :( Klobouk dolu před Kirsten od té doby co jí trénuje Kim Clisjters,tak hrále úžasný tenis.

To je pro dnešek vše. Zítra se budou hrát také zajímavé mužské zápasy,tak se určitě dívejte.
Krásný večer. Lenka :)

¨

Žádné komentáře:

Okomentovat