středa 10. července 2013

PEL MEL

Ahoj,

Wimbledon nám skončil,takže nastává takové klidnější období. Tento týden se budu věnovat různým věcem,ale ne výsledkům. :D Určitě tady bude to jak se daří Tomáši Berdychovi na turnaji v Bastadu. Dnes to  bude opravdu takový pel mel všechno možné dohromady spíše fotky,no hlavně fotky. Snad vám to přijde po Wimbledonu,kde bylo hodně čtení vhod. :) Většina těch fotek se sice ještě točí kolem Wimbledonu,ale snad vás to neurazí. :)

Součástí Wimbledonu je i závěrečná párty nebo já bych spíše řekla něco jako ples. :D Nicméně takto to slušelo vítězům. Promiňte,ale fotku s Ivanem Lendlem jsem nemohla sem nedat. :D

Agnieszka Radwaňská nafotila pro časopis ESPN velmi odvážné fotky. Nevím,ale ty hnědé vlasy jí slušeli víc, co myslíte? 

Máme zde první outfit pro US Open a tento je pro Anu Ivanovic. 

Dominika Cibulková je doma na Slovensku a pochlubila se touto fotkou. :)

Petra Kvitová vyrazila v Česku na nákupy. 

Novak Djokovic v Londýně hned den po finále pořádal charitativní večírek pro peníze na děti,které mají talent,ale kvůli financím nemohou sport dělat. A při těchto případech pomáhá právě Novak Djokovic Foundation. Na akci dorazili tenisté,ale i slavní lidé. 

  

Andy Murray se včera sešel s britským premiérem a David Cameron se nechal slyšet,že by Andy měl dostát řád rytíře a potom by to byl Sir Andy Murray.


To by bylo pro dnešek vše. 
Lenka

Žádné komentáře:

Okomentovat