neděle 9. června 2013

Vítěz French Open

Ahoj,

je to až k neuvěření,ale druhý Grandslam sezony je za námi. French Open oficiálně skončilo. Letosšní French Open toho hodně přineslo úspěch Sereny Williams a neúspěch českých tenistů. Celé French Open dnes završilo mužské finále a to čistě španělské.

Před zápasem: 

Nebyl pochyb o tom,že by si Rafael Nadal nedošel pro svůj další titul na French Open. Jeho soupeřem byl David Ferrer. Taktika Davida Ferrera byla jasný nesmí hrát do Rafova backhandu a musí hrát svoji obranou hru a nic nedat zadarmo.

Zápas: 

Na začátku zápasu to byl velmi vyrovnaný tenis,ani nebylo poznat,kdo je favoritem zápasu. David Ferrer hrál skvělé možná nejlépe v celém zápase,ale potom přišel rozhodující Game první sady a tam měl více navrch Rafa 6:3.Druhý set,ten mluvil celý pro Rafaela jeho forehand byl neskutečný a síla úderů neuvěřitelná a připsal si tak i druhý set 6:2. Třetí set už o vítězi jasně rozhodl,i když se David Ferrer snažil hrát,jak nejlépe umí,bránil se,jak jen to šlo,tak to nestačilo. Když vám Rafa střílí jeden úžasný forehand za druhým,tak s tím nic moc nenaděláte. Rafa tak získal vítězný třetí set 6:3.

KRÁLEM FRENCH OPEN PRO ROK 2013 JE RAFAEL NADAL! 

Souhrn: 

Je to až neuvěřitelné,ale dnešní titul na French Open je pro Rafu už osmý!!! Rafael,tak vytvořil Grandslamový rekord 8 titulů to se ještě nikdy nikomu nepovedlo a není pochyb,že Rafa číslo ještě navýší,tak tohle číslo podle mě nikdo nikdy nepřekoná. Rafael Nadal je prostě ANTUKOVÝ KRÁL!

Hlavu nemusí věšet ani David Ferrer bylo to jeho první Grandslamové finále, a proti Rafovi. David se nemá za co stydět je to pro něho obrovský úspěch. David je úžasný hráč a snad se mu jednou poštěstí vše prolomit a bude na jednou turnaji velké čtyřky zářit v Paříži zářil určitě. :)









Žádné komentáře:

Okomentovat