středa 5. června 2013

French Open-Semifinalisté

Ahoj,

dnes už známe kompletní semifinálové dvojice. Hrály se dva ženské a dva mužské zápasy a hlavně v ženské části se odehrály skvělé zápasy to člověk přepínal jen mezi programy na televizi. :D

Ženy: 

Začnu zápasem mezi Marii Sharapovou a Jelenou Jankovic,řekla bych,že o tomto zápase se bude ještě dlouho mluvit. První set si jasně připsala Jelena Jankovic 6:0,ale to hlavně tím,že Maria to snad na tom kurtu ani nebyla ona dávala jednu chybu za druhou a jako by ani nevěděla jak se servíruje. Do druhého setu měla lepší vstup Maria vedla 5:1,ale Jelena Jankov se začala přibližovat a set skončil 6:4. Třetí set byl dlouho vyrovnaný,ale potom rozhodl prohraný servis Jeleny a zvítězila Maria 6:3. Zápas byl úžasný ten kdo se díval,tak mě chápe. :D

Ale ještě lepší zápas se odehrál mezi Victorii Azarenkou a Marii Kirilenko. Mojí favoritkou byla právě Maria sice nevyhrála,ale to co předvedla bylo skvělé. První set byl zamotaný první čtyři gamy byly o tom,že si ani jedna hráčka neudržela podání. Potom nadešel moment,který mohl rozhodnout zápas Maria Kirilenko si musela nechat ošetřit záda a chvíli to vypadalo,že bude muset zápas skrečovat,ale vrátila,ale tiebreak nezvládla a prohrála 7:6. Druhý set byl také vyrovnaný,ale rozhodlo ztracené podání Marie a to Victoria nenechala utéct a zápas dotáhla do vítězného konce 6:2. Opravdu mě překvapila hra Marie hodně se zlepšila a myslím,že se sní bude do budoucna počítat.

Muži: 

Svůj zápas hrál obhájce titulu Rafael Nadal,který narazil na dobrého antukového hráče Stanislase Wawrinku,ale tady se překvapení nedělo Rafa měl  zápas od začátku pod kontrolou a vyhrál 6:2 6:3 6:1.
Velká bitva ho čeká v semifinále,ale o tom více za chvíli.

Soupeřem Rafy bude Novak Djokovic ten porazil skvěle hrajícího Němce Tommyho Haase 6:3 7:5 7:6. Novak měl v některých fázích zápasu problémy nebyl to pro něj jednoduchý zápas.

Semifinálová bitva mezi Novakem a Rafaelem bude něco! Docela mě mrzí,že se musí potkat už v semifinále,ale bohužel,takový je los. Zápas nemá favorita a to stejné se dá říct u žen.

Jak vidíte semifinále vy?






Žádné komentáře:

Okomentovat