úterý 4. června 2013

French Open-Semifinalisté

Ahoj,

už známe první várku semifinalistů a někde se nám událo i překvapení. Dnes bych také chtěla vyjádřit podporu lidem zasaženým povodní. Je to hrozné vidět to v televizi přeji vám hodně pevných nervů.

Zpět k Paříži chtěla bych upozornit na to,že Maria Shrapova začala bojovat o to,aby i antuce bylo zavedeno jestřábí oko,prý hodně tenistům rozhodčí křivdí, a tak by tohle řešení bylo na místě. Já osobně bych to přivítala a co vy?

Ženy: 

Sara Errani opět postoupila do semifinále dnes svedla boj se skvělou Agnieszkou Radwaňskou. Na tento zápas jsem byla hodně zvědavá,zápas neměl konkrétní favoritku a o to byl zajímavější. Obě hráčky hrají hodně obranou hru a podle toho zápas také vypadal. První set získala Italka 6:4,ale ve druhém setu musel rozhodnout tiebreak tam to překvapivě zase zvládla Sara Errani. Aga se tak s turnajem loučí.

Ještě větší bitva a ještě lepší zápas se odehrál mezi Serenou Williams a Světlanou Kuznětsovou. Na tento zápas byla radost pohledět. První set jasně ovládla světová jednička 6:1,ale ve druhém setu se začali dít věci Sereně se nedařilo podání a to rozhodla, že zápas Světlana srovná na 1:1 na sety. No a ve třetím setu to bylo opravdu něco! :D Světlana Kuznětsova vedla už 2:0,ale potom přišel velmi dlouhý gam o podaní Sereny ta si ho nakonec udržela a to rozhodlo,že zabojovala a vyhrála i zápas.

Muži: 

Nejočekávanější dnešního dne byl bezpochyby zápas mezi Rogerem Federerem a Jo-Wilfriedem Tsongou. Nevím,jak vy,ale já věřila, že Tsonga vyhraje, a také se tak stalo. Ano!Roger Federer padl ve čtvrtfinále. Tsongu hnala za vítězstvím snad celá Paříž a moc se těším na semifinále to tam ten kurt snad rozbourají. První set byl velmi dlouho vyrovnaný,ale připsal si ho Jo-Wilfried 7:5. Druhý a třetí set ty už byly v režii Francouze 6:3 6:3. Tsonga má na to dojít až do finále a poprat se o titul,třeba to vyjde v jeho rodné a milované zemi. :)

Jeho soupeřem bude David Ferrer ten měl lehčího soupeře svého krajana Robreda. David Ferrer nic neponechal nahodě a zápas měl pod kontrolou 6:2 6:1 6:1.

 
 

 



Žádné komentáře:

Okomentovat