neděle 19. května 2013

Vítězové

Ahoj,

dnes nám skončily všechny turnaje uplynulého týdne,žádné překvapení se nekonalo. Příští týden bude spíše o novinkách a hlavně bude článek o několika faktech okolo French Open,takže nudit se snad nebudete. :) Tento týden bude pro tenisty v rámci French Open důležitý budou se muset pořádně připravit někteří jako je Maria Sharapova se už v Paříži připravují,ale třeba Petra Kvitová trénuje doma v Česku. Poslední turnaje daly hodně hodně zabrat Tomáši Berdychovi,který sám přiznal,že se cítí unavený.

Vítězka- Řím:

Asi vám je jasné že finále ovládla Serena Williams,ano je to tak a Serena vyhrála čtvrtý titul v řadě. Victoria Azarenka ač se snažila sebe víc tak to nešlo Serena prostě vládla 6:3 6:1. Na French Open Serena obhajuje první kolo a pokud dokáže v Paříži vyhrát tak její náskok v žebříčku bude obrovský.

Vítěz -Řím: 

Ani tady nikdo nepochyboval o tom, že by Rafael Nadal nebyl vítěz. Rafa ve finále porazil Rogera Federera pro kterého to bylo první finále letošního roku. Finále skončilo v prospěch Rafaela 6:3 6:1. Rafael tak v Římě kraluje a bezpochyby je největším favoritem do Paříže,jak včera řekl Tomáš Berdych ,,Na antuce je neporazitelný."

Tohle jsou vítězové z Říma,ale nám se v průběhu týdne odehrával ještě jeden turnaj a to v Praze.


Vítězka -Praha: 

Antukový turnaj ve Stromovce ovládla Lucie Šafářová,ale ve finále to neměla vůbec jednoduché. Ve finále na ni čekala Rumunka Alexandra Cadantuo. Lucká první set prohrála 6:3 a to hlavně kvůli nevydařenému začátku. Druhý set už jsi přivlastnila 6:1 a třetí set byl úplně stejný. Lucka tak v Praze titul obhájila a před French Open má skvělé výsledky.


Žádné komentáře:

Okomentovat