neděle 12. května 2013

Madrid-FINALISTÉ




Ahoj,

turnaj v Madridu nám dnes skončí,jak ženským,tak i mužským finále. Příští týden se odehraje turnaj v Římě,kde také budou i tenisté Top 10. A potom už přijde čas French Open. :D

Finalisty: 

Maria Sharapova v Madridu prostě valí její tenis je skvělý a panuje u ní také moc dobrá nálada,je vidět že láska s ní dělá divy. :D Maria v semifinále vyzvala Anu Ivanovic kterou porazila ve dvou setech 6:4 6:3.

Soupeřkou Marii bude podle očekávání Serena Williams ta v semifinále porazila Italku Saru Errani 7:5 6:2. Serena se na turnaji herně trápí a to by mohlo hrát do karet Marii.

Finále bude bezpochyby skvělé,jako všechny předchozí mezi hráčkami je na turnaji herní rozdíl,ale to vše se ve finále smaže,jako by jste šli od znova. Tohle finále může být i takovou generálkou finále French Open,další důvod proč se třeba kouknout na livestreamu od 13:00.

Nesmím,také zapomenout na vítězky deblu Lucka Šafařová spolu s Anastasii Pavlyuchenko vyhrály nad párem Black/Erakovic 6:2 6:4.

Finalisté: 

Rafael Nadal je prostě antukový král v Madridu je ve finále, v semifinále porazil svého krajana Andújar 6:0 6:4.

Druhým finalistou se stal Stanislas Wawrinka,který porazil Tomáše Berdycha.Taky šel zápas až do tří setu , chvíli byl lepší Tom potom zase Stanislas,ale zápas do vítězného konce dotáhl Švýcar. 6:3 4:6 6:4.

Tady je favorit jasný,ale Stanislas Wawrinka může Rafu hodně potrápit,ale také nemusí vše se bude odvíjet na jeho hře.


Žádné komentáře:

Okomentovat