pátek 19. dubna 2013

Fed Cup-LOS

 Ahoj,

tento víkend bude čistě jen o Fed Cupu, dnes byl na pořadu dne los na zítřejší zápasy. Vše proběhlo v Palermu na Sicílii. Trenér Petr Pála měl těžké rozhodovaní koho dát do singlů ale vše mu zlehčila Klára Zakopalová, která nemůže hrát kvůli alergii.

Zítra se začíná hrát od 14:00 a vše budete moci určitě sledovat na ČT4 Sport, nebo také na internetu.
Šance našich holek proti Itálii jsou docela nepřízniví, dá se říci že vše hraje proti nim. Antuka je v Palermu velmi pomalá a to nevyhovuje Petře Kvitové a forma našich holek také není taková jakou bychom si jí přáli. Ale právě tohle všechno může být faktorem toho že to holky vše zvládnou.

Favoritkami jsou bezpochyby Italky,ale naše holky nejsou bez šance. Sama jsem zvědavá na to jak to vše dopadne.

První zápas se odehraje mezi Sarou Errani a Lucií Šafářovou,  na betonu byl Lucka měla velkou šanci Saru porazit ale na domácí antuce to není tak jisté. Vždyť Sara byla minulý rok ve finále French Open a letos nemusí zůstat jen u finálové účasti. Lucka minulý týden vyměnila trenéra a to třeba Lucce pomůže, a mlžeme se těšit na skvělý zápas.

Druhý zapas se odehraje mezi Petrou Kvitovou a Robertou Vinci, co k tomuto řici asi jen to vzpomeňte na finále minulý týden v Katowicích. Antuka v Palermu Petře nesedí, ona se tím netají že to pro ni bude těžké. Ale vždy když Petra hraje za svoji zemi tak předvádí jiný tenis než normálně,tak uvidíme co předvede zítra.

To je k losu vše, článek je poněkud rozsáhlý ale snad výstižný. :)
Užívejte pátku. L.


Žádné komentáře:

Okomentovat