pátek 29. března 2013

Semifinále a čtvrtfinále

Ahoj,

Miami se nám už dostalo do fáze semifinálové. Příští týden se žádný turnaj neuskuteční ale za to se můžeme těšit na Davis Cup kde Česko čeká Kazachstán. Ale teď k samotnému turnaji u žen už známe finalisty a to je bez překvapení, ale třeba u můžu to trochu vřelo.

Ženy: 

Maria Sharapova si suvereně došla až do finále v semifinále porazila Jelenu Jankovic 6:2 6:1. Maria tak natáhla svoji šňůru vyhraných zápasů na 22 a to je nejvíc v její kariéře.  Myslím že Jelena předvedla také skvělý výkon už dlouho nebyla na tak velkém turnaji v semifinále.

Druhou finalistkou se stala podle očekávání světová jednička Serena Williams, ta ve svém semifinále převálcovala Agnieszku Radwaňskou 6:0 6:3. Aga neobhájí loňský titul z Miami.

Řekla bych ž finále má jasnou favoritku od začátku až do konce.


 


Muži: 

Tomáš Berdych nestačil na Richarda Gasqueta podlehl mu 6:3 6:3. Ten kdo si myslí že Tomáš měl lehkého soupeře a nechápe proč prohrál tak jste na omylu. Richard Gasquet se svým backhendem který patří k nejlepším na světě nabírá formu a může klidně tento turnaj vyhrát. Teď je nejdůležitější aby se Tomáš připravil na Davis cup.

Druhé čtvrtfinále ovládl Andy Murray, který porazil Marina Čliče 6:4 6:3. Také Andy neměl lehkého soupeře ale popasoval se s tím a zápas vyhrál. Semifinále proti Gasquetovi bude zajímavé a sama jsem zvědavá kdo vyjde vítězně.






Žádné komentáře:

Okomentovat