pátek 2. listopadu 2012

FINÁLE FED CUPU

A je to tady dlouho očekávané finále FC. Mnoho lidí říká že to český tým má v kapse, vše skončí stavem 3:0 pro nás. Ale podle mě je to naopak myslím si že srbky mohou hodně překvapit to že se Jeleně Jankovic v poslední době moc nedaří neznamená že prohraje, aby jsme se nakonec nedivili. Vždyť jak Jelena tak Ana jsou bývalé světové jedničky a na tu pozici se nedostaly náhodou.

Petru sice ještě trápí rýma ale není to nic co by jí zastavilo, jak ona sama říká a na zítřek se moc těší. :)

Zítra se začne zápasem Lucie Šafářová proti Aně Ivanovic, to že má Lucie s Anou kladnou bilanci neznamená že Ana nevyhraje. Příjde mi že všichni spoléhají na to že Lucie donese do šatny stav 1:0.
Ana je hodně bojovná tenistka a jak ona sama říká ,,když už jsme dokázaly přejít přes Rusky tak proč nevyhrát".

Druhý zápas se odehraje mezi Petrou Kvitovou a Jelenou Jankovic. Tento zápas může být jednoznačný ale také nemusí. S rýmou se Petře nebude hrát zrovna dobře a navíc trénovala vždy jen hodinu ale zápas to je jiné kafe. :D
 Finálový souboj Fed Cupu zahájí Lucie Šafářová (vlevo) a Ana Ivanovičová ze Srbska.

http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/437560-video-tenistky-ve-skvele-nalade-krasky-hlavackova-s-safarovou-tancuji-v-satne.html#article-artcl Holky si zatancovaly na hit od CARLY RAY JEPSEN.

JAK TIPUJETE FINÁLE VY? Jen připomínám zítra se startuje od 13:00 na ČT4.

První hrací den: 

Česko-Srbsko 1:0

Právě skončil zápas mezi Lucií Šafářovou a Anou Ivanovic. Zápas byl za začátku velmi vyrovnaný ale za chvíli začala mít převahu na dvorci Lucie která tak první set získala 6:4. Druhý set byl jako na houpačce Ana nejprve prohrávala 2:0 ale nakonec se dostala ke kontaktnímu bodu 4:3 kde měla tak pět brejkbolů ale nedokázala je využít a v tom momentu byl zápas rozhodnut druhý set získala také Lucie 6:3. Ale Ana se nemá za co stydět podala dobrý výkon ale mohl o dost lepší, ono když to tam Lucie pálila hlava nehlava tak s tím nic moc udělat nejde.

Za 15 min nastoupí na kurt Petra Kvitová proti Jeleně Jankovic.

Česko-Srbsko 2:0 

Druhý dnešní bod přidala Petra Kvitová která odehrála zápas s Jelenou Jankovic. První set byl velmi vyrovnaný Jelena měla dokonce navrch když vedla 4:2 ale potom Petra zapnula svoji jízdu a set vyhrála 6:4.
Druhý set to bylo bombardování Petry ta střílela jeden vítězný úder za druhým a druhý set vyhrála 6:1. Nebyla na ni vidět ani stopa do nemoci, kdyby místo Jeleny tam stála stála třeba Serena Williams taky by schytala také prohru pač Petra hrála tak jako dlouho ne. :D

Zítra se první zápas odehraje už v 10:00 a to mezi Anou Ivanovic a Petrou Kvitovou,jestli chtějí Srbky vyhrát tak budou muset nasadit hodněě dobrou strategii. Ale co víme třeba se Petra nebude cítit po dnešním zápase dobře to je také možnost, nepravděpodobnější možnost je že holky už zítra kolem oběda budou slavit titul. :D

Takto to vypadalo v šatně našeho týmu. :D :D



Druhý hrací den: 

Česko-Srbsko 2:1 

Třetí rozhodující bod nedokázala proměnit Petra Kvitová která nestačila na Anu Ivanovic a Srbky tak snižují na 2:1. Ivanovic dnes hrála úžasně a výhru si právem zaslouží vše jí vycházelo a její tenis byl opravdu pohledný. Na Petře bylo vidět že ještě není v pořádku ale ve druhém setu dokázala srovnat z 5:3 na 5:5 ale potom ji Ana nedala sebemenší šanci.

Za chvíli nastoupí na kurt Lucie Šafářová proti Jeleně Jankovic a to bude zápas o všechno!!!

HOLKY TO DOKÁZALY OBHÁJILY FED CUP!!!!! 

Poslední bod famozním způsobem přidala Lucie Šafářová když porazila Jelenu Jankovic 6:1 6:1.
Řekla bych že Lucie dnes prožila jeden ze svých nejlepších zápasu kariéry vše na co šáhla tak se jí povedlo.
Jelena měla úplně jiný styl hry a Lucie jí prostě drtila. Jelena to na konci nezvládla a spustily se jí slzy.

Ale to nejhlavnější je že holky obhájily titul a jsou zase nejlepší ženský tenisový tým na světě a my jsme na ně moc pyšní. :) 

Holky si výhru užívají a to hlavně Lucie Šafářová která je středem zájmu a dnes zastínila i Petru Kvitovou a to právem protože takový výkon jsem dlouho neviděla. Řekla bych že právě díky ní máme zase titul. :D
Doufám že jí dnešek posune ještě více v její kariéře pač dnešek to byla hra hráčky top 10 a né 18. na světe. :D
Titul je prostě zasloužený ale nesmím zapomenout na Srbky které bojovaly až do konce, klobouk dolů i když prohráli. 



HOLKY DĚKUJEME!!!!!!  


 



Čest poraženým!! 

Žádné komentáře:

Okomentovat